Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΔΩΜΑΤΙΟ 416 (απο flc)

Είναι απίστευτο πως μπορεί σε τρείς πολύ καλογραμμένες σειρές να σου δημιουργεί το ενδιαφέρον για παρακάτω. Κάθε φορά "οικοδομεί" την αγωνία. flc συνέχισε να μας εκπλήττεις κάθε φορά με τα τέλεια δομημένα και πολύ αξιόλογα κείμενα σου.
________________________________________________________________


Άνοιξα την πόρτα του 416, το δωμάτιο ήταν ευχάριστα ατημέλητο, έπιπλα διαφορετικού ύφους, διακοσμητικά αντικείμενα που θα ταίριαζαν περισσότερο στο σπίτι της γιαγιάς και κάτι κουρτίνες σκέτος εφιάλτης! Έξεταζοντας τα περίτεχνα σχέδια του υφάσματος μπόρεσα να διακρίνω έξω τη θέα, τράβηξα τον εφιάλτη δεξιά και στη προσπάθειά μου να προσανατολιστώ αργησά να καταλάβω οτι αυτό που έβλεπα ήταν αυτο που έψαχνα! Ανυπόμονα έτρεξα στην πόρτα και κατέβηκα στο ισόγειο με τις σκάλες, βγήκα έξω και τα σχεδόν μουδιάσμενα πόδια μου με οδήγησαν στο σήμειο που έβλεπα απ το παράθύρο μου...







3 σχόλια:

  1. Αλήθεια τα κείμενα απο flc έχουν κάτι το γοητευτικά σατανικό. Δεν ξερω που θα πάει.αλλά μεχρι τωρα με κεντριζει ευχαριστα και μαλιστα με βοηθαει να διατυπωσω την ιδεα ππου εγραφα προ ημερωών ότι θα φέρω.
    Ο cristobal μήπως πάλι χάθηκε; ή μου φαίνεται.
    R.W.P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μικρά αλλά ζουμερά κείμενα του(;) της(;) flc, είναι δεν χορταίνεις να τα διαβάζεις. Εχει ταλέντο το άτομο.
    ΛΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή