Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ

    Το παρακάτω αποτελεί προϊόν επιτυχίας κυρίως της φίλης μας ΚΑΚΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ που με την επιμονή της, την αποτελεσματικότητα των επιχειρημάτων της, αλλά και κυρίως στην έντεχνη χρήση του μαρτυρίου των ΣΤΑΓΟΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ που χρησιμοποίησε και ήρθε η αποκάλυψη με την επιστολή που ακολουθεί. 
Την παραθέτω όπως ακριβώς την παρέλαβα και επιβεβαιώνω την αλήθεια των όσων αναφέρονται. 
Αλλά.... διαβάστε......





Για την Κάκια Παυλίδου (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ")

Με έχεις καταμπερδέψει με την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων σου. Έχω χάσει κάπου την μπάλα και είναι και μέρες Παγκοσμίου Κυπέλλου! 
Πιάνω τα υπονοούμενα - νομίζω - χάνω τους υπαινιγμούς. 
Βρίσκω τα "Οριζοντίως" (μεγάλη μου αγάπη) , μου φεύγουν τα "καθέτως".

Θέλεις ταυτοποίηση στοιχείων..Ούτε αστυνομικό τμήμα να ήσουν !

Τέλος Πάντων... Να σε ικανοποιήσουμε κάαπως (τώρα με τον καύσωνα, για εντελώς δεν το βλέπω... LOL)

1// Είμαι εδώ και πολλά χρόνια πολύ καλός φίλος με τον Χριστόφορο. Από τότε που πότιζαν τον βασιλικό κήπο στην γλάστρα.

2// Όπως καταλαβαίνεις να με άφηνε έξω ο πείσμων Χριστόφορος από αυτό το γλέντι που γίνεται εδώ αποκλείεται. Έκλαψα, ικέτευσα, του είπα να λυπηθεί τα παιδιά μου... ΑΤΕΓΚΤΟΣ !! "Ιt is not an option" μου είπε σε τέλεια Κορεάτικα, σαν τον Ναπολέοντα στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Έτσι έγινα μέλος της παρέας από την αρχή, αν και τελευταία εμφανίζομαι αραιότερα. Θα επανορθώσω όμως. Μόλις τελειώσει τον Διάδρομο, παίρνω σειρα... Είπαμε να μην γράφουμε μαζί. Θα με υποστείτε... ιδίως τώρα που έσφιξαν οι ζέστες...

3// Δεν γράφουμε παρέα. Ιδέα δεν έχω τι κατεβάζει η γκλάβα του αυτή την ώρα. Ούτε εκείνος τι κατεβάζει η δικιά μου. Δεν μας αρέσουν τα "στημένα".

Τα διαβάζω εδώ όπως και εσείς και τα σχολιάζω. Εδώ του κάνω "Επικοδομητική κριτική", τον επαινώ ή κάνω πλάκα, όπως και εσείς. Τα "χοντρά" του τα ρίχνω καθ' ιδίαν  (LOL).  Έτσι κάνει και εκείνος όταν γράφω εγώ.

3// Είμαστε "ομοεπίθετοι" Κάκια μου. Πριν πολλά χρόνια ο Παυλίδης - της σοκολατοποιοίας - έστειλε ένα πακέτο σοκολάτες σε όλους τους Παυλίδηδες που βρήκε στον τότε Τηλεφωνικό Κατάλογο ! (ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !) Έστειλε και σε μένα. Εσύ ή ο μπαμπάς σου πήρατε ;

4// Δεν είμαστε μόνο ομοεπίθετοι.. Είμαστε και συνάδελφοι. Όπως είπα είμαι Φυσικός, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκτός όμως από τα παιδιά μου και κάτι λίγα Φροντιστήρια, εκπαιδευτικός σε σχολείο έκατσα ελάχιστα, 2 χρόνια. Πριν μπεί ακόμα ο Βασιλικός στη γλάστρα, σπόρια ήταν !

Μετά δούλεψα στη ΔΕΗ, έκανα μεταπτυχιακά σε Επιχειρησιακή Έρευνα και σε Υπολογιστές (scientific Αpplications Analyst) δούλεψα όμως και σαν Βιομηχανικός Φυσικός. Συνταξιούχος τώρα.

5// Τι λένε για τους Φυσικούς ; Ότι είναι καλοί στα χόμπυ τους. Έτσι και εγώ. Έγραφα από μικρός. Διηγήματα, ποιήματα, μυθιστορήματα.

6// Τώρα πλέον άλλαξα κατηγορία. Γράφω "ημιεπαγγελματικά". 
Είμαι στο team των εκδόσεων Ψυχογιός που δημοσίευσε και το πρώτο μου αστυνομικό βιβλίο το 2007. Τη "Δεκατη Φωτογραφία".

Από τότε με κυνηγούν για το δεύτερο βιβλίο, εγώ το παίζω της Αρτας το γιοφύρι. "Ολομερής το έγραφα, το βράδυ εσβηνόταν !" Που θα πάει όμως, θα μου κάτσει η φάση και θα το τελειώσω !

7// Δεν είμαι του "βιομηχανικού γραψίματος" να σηκωθώ το πρωί να πω "έχω δουλειά να κάνω" και να αρχίσω να γράφω. Δεν μου πάει αυτό το στυλ. Γράφω όποτε έχω όρεξη. Πρωί, Απόγευμα, Νύχτα (ξενύχτης, ούτε Βαμπίρ να ήμουν).

8// Παντρεμένος (πάνω από 30 χρόνια), δύο παιδιά (περιμένω να μου κάνουν κανένα εγγόνι, ζηλεύω τον Χριστόφορο ! ).

9// Blog ? Και βέβαια έχω...


Αν ψάξεις στις παλιές αναρτήσεις,  στο τέλος της ανάρτησης του  Μαρτίου, του 2008, θα δεις και την αφεντομουτσουνάρα μου εκεί και κάτι παλιές φωτογραφίες από την παρουσίαση που μου έκανε ο Ψυχογιός στου Ελευθερουδάκη.
Θα δείς και τον Χριστόφορο, σιγά μη έλειπε ο Μάης από τη Σαρακοστή !!

10// Ορίστε, εξετέθην ! Happy now ?

Γιώργος Παυλίδης. (GiP)




15 σχόλια:

  1. Ικανοποίησης χαμόγελο...
    Πείσατε το καχύποπτο κοριτσάκι να χαμογελάσει ικανοποιητικά ολοκληρώνοντας το τεκμήριο της Αυτοπαρουσίασής σας...

    Συγχωρέστε με που σας έβαλα σε τόσο κόπο, αλλα όταν ταζουμε κατι, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς...

    Καπου παραλείψατε την ενασχόληση με τις ραδιοφωνικές συχνότητες, αλλα ίσως εμπεριέχονται μεσα στη Φυσική....

    Τα κοινά μας σημεία ίσως πολλαπλασιαστούν, μόλις αρχίσετε να εμφανίζετε κειμενακια στο χώρο της Άγνωστης Διάστασης...

    Βρηκα και φωτογραφίες... το νησί αλλαγμενο.. κι εσεις.. το όνομα μόνο μένει ίδιο!...

    Περιμενω συμπλέγματα Φυσικών εννοιών με Συναισθηματικές φορτίσεις που δημιουργούν εμμονικά ιόντα στη σκέψη, που προσκολλούνται στα τοιχώματα της κατευθυνόμενης σεναριοδημιουργίας...

    Προσοχη! ΟΧΙ στημενης, απλά κατευθυνόμενης...

    Πολλά φιλια.. σοκολατενια... μολις έφαγα ό,τι περίσσεψε από εκεινη τη φουρνιά των σοκολατων που διαμοιραστηκαν στους ομοεπίθετους...

    Και φυσικά, ακομη κι αν περασαν τοοοοοοσα χρονια, είναι σε όλους γνωστό ΟΤΙ οι σοκολατες Παυλίδου διατηρούνται φρεσκιες μεσα στο βαθος του χρόνου, ακριβως όπως και όσοι φερουν αυτο το επιθετο...

    {ευλογούμε τα γενια μας αλλα... πως αλλιως να περιγραψουμε την αληθεια που μας συνοδευει?...

    Υπαρχει Φυσική εξηγηση περι αυτου, αγαπητε μου GiP?......}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμότερη υποδοχή στα αποκαλυπτήρια δεν μπορούσα να φαντασθώ. Σε ευχαριστώ πολύ Κάκια !

    Με τις ραδιοφωνικές συχνότητες δεν έχω μεγάλη σχέση. Πλην μερικών συνετεύξεων που έδωσα στα ΜΜΕ τότε που βγήκε το βιβλίο μου (ναι ο Ψυχογιός προωθεί ΠΟΛΥ τους συγγραφείς του).

    Οι φήμες (Χριστόφορος) λένε ότι είσαι μόλις 4 χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη μου. Κοριτσάκι δηλαδή. Αλλά εμάς τους Παυλίδηδες δεν μας πιάνει το generation gap ("χάσμα γεννεών" για τους μη γνωρίζοντες Ιαπωνέζικα !)

    Και μη ξεχνάς... Η βεντέτα μας εναντίον των Παπαδόπουλων και των Μακρήδων συνεχίζεται ! Δε θα μας βγουν και δημοφιλέστερο επίθετο ! Πίσω και τους φάγαμε !! Θα εξοριστούν όσοι χρειάζεται σε άλλες διαστάσεις και χωροχρονικά συνεχή ώστε ΕΔΩ να είμαστε οι πολυπληθέστεροι !!

    Το GiP θα παραμείνει. Είναι το παρατσούκλι μου όσο είμαι on line. Προερχόμενο φυσικά από το George Pavlidis. Aυτό το "ι" ανάμεσα... απλώς το κάνει πιό εύηχο...

    Μόνο μία απορία : Μου λες ότι αναμένεις να ΑΡΧΙΣΟΥΝ να εμφανίζονται κειμενάκια μου εδώ. Μα είμαι από τους πρώτους που έγραφα, μαζί με τον Χριστόφορο. Και μάλιστα σχολίαζες τα οσα έγραφα !!

    Σκρατς Σκράτς (ξύνω γεμάτος απόρία ότι έχει απομείνει από το τριχωτό της κεφαλής μου !).

    Μη μιλάς άλλο για σοκολατάκια ! ¨ελεοσ. Σεβάσου τα κιλά μου ! Για μένα το να αναφέρεσαι στα κι8λά μου και να λες "να τα κατοστήσεις" είναι ευχή !!

    GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YΓ...

    Και αυτό τον Πληθυντικό... Κόψε τον βρε Κάκια... ΤΗΑΤ OLD ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η άγνωστη διάσταση μπερδεύει και τις υπόλοιπες νομίζω. Παρακολουθώ προσεκτικά τις κόντρες, μπας και βγάλω κανένα συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω, προς τέρψην του εγωισμού της φυλής, απολαμβανω ακομη τα σοκολατακια...

    Στο είπα... {οχι?.. λαθος θυμαμαι?..}
    ελα στο γυμναστήριο και θα μπορείς άφοβα να καταναλώνεις τις γευστικες απολαυσεις που μας συνοδευουν...
    Διαφορετικα μπορείς να επιδοθείς στην εικονική καταναλωση σοκολατοειδων...

    Λεκτικες περιγραφικές απολαυεις δεν προσθετουν κιλα.. κι αν είναι άκρως γαργαλιστικές σε λεπτομερειες θα σε κανουν να ιδρωσεις σαν σε σάουνα, άρα χανεις σε πόντους εγγυημενα...

    Καλοκαιρακι έρχεται... {ερχεται?.. πειτε του να περασει πρωτα από τα λημερια μου.. εχω να του σφιρίξω κατι φιλακια...... σοκολατενια φυσικα!!!...}

    Οφειλεις να βγεις στην παραλία αναδεικνύοντας την αγαλματενια κορμαστασιά της Φυλής και αν ΤΥΧΕΙ Να μας ξεπερασουν οι Παπαδοπουλέοι σε αριθμό, να τους ξεπερασουμε αποδεδειγμενα σε κάλλος!... {εγκεφαλου?.... ΟΧΙ ΒΡΕΕΕΕΕ.. σωματικο καλλος!!!....}...

    Αναμενω την ολοκλήρωση του Διαδρομου...
    Αναμενω την εισοδό σου στα συγγραφικά μονοπάτια της Αγνωστης Διάστασης και όσοι δεν έχουν καταλαβει ακομη τί γίνεται {Γλυκια μου ΗΩΣ} όλα θα ξεδιαλύνουν με τις πρωτες αναρτησεις,να είσαι σίγουρη!.....

    Τα φιλια μου σε όλους....
    παρόντες και μη...
    ορατούς και αοράτους στο πλαισιο των αποτυπωμάτων σε μορφή σχολίων....


    Εγω περασα και άφησα πλούσιο το Άγνωστης Διάστασης λασπωμενο σημαδι μου...

    Ο επομενος τωρα....
    και ευχομαι πιο σεληνιασμενος από ποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλήρης ενημέρωση :-)

    Δυναστεία "Παυλίδη" εδώ;

    GIP δηλ. κ. Παυλίδη να σας ζήσουν τα υπέροχα παιδιά σας!!!

    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πτηνόν
    ζει για την ώρα
    (μόνο το ένα) και μεγαλώνει!
    Θα δείξει!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @D.Angel
    Το ότι μεγαλώνει είναι σημαντικό. Γιατί ξέρω μερικά άλλου είδους που δηλώνουν ότι είναι πτηνά που μεγαλώνουν αλλά άμα τα δεις τα λυπάται η ψυχή σου. Κράτα μας ενήμερους γιατί από αυτό- το πτηνό εννοώ- κρέμεται ο εγωισμός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταματήστε να κρεμάτε τον εγωισμό σας
    στο ορφανό γιατί είναι βαρύς!
    Χα χα χα χα χα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος Παυλίδης18 Ιουνίου 2010 στις 7:06 μ.μ.

    ΒΑΣΙΑ : ¨Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά ή όχι οπότε σου εύχομαι ότι επιθυμείς. Μείνε συντονισμένη στη παρέα μας. Τώρα που βγήκα από το κουκούλι μου θα αποθρασυνθώ και θα με υπομένετε τακτικότερα.

    KAKIA : Από πνευματικές απολαύσεις γνωρίζω. Ένα καλό βιβλίο, να ακούς το μουσικό κομμάτι που σου αρέσει, να φλερτάρεις από απόσταση μία όμορφη γυναίκα (λέμε τώρα... σπορ που επαίζετο μετά μανίας όταν ήμουν χ κιλά ελαφρύτερος και ψ χρόνια νεότερος ! Τα χ,ψ εναπόκεινται στην κρίση σας !!)

    Α: ακαι άλλο κοινό... Είμαστε και αστρολογικώς ξαδελφάκια... Αμφότεροι ζώδια του αέρα (Ζυγός εσύ, Υδροχόος εγώ). Άσε που έχω και Σελήνη στο Ζυγό. Τι λέγαμε... Οι Φυσικοί είναι καλοί στα χόμπυ τους !

    Τώρα το να βγω παραλία... χλωμό το βλέπω... Θα με πιάσει το λιμενικό για φάλαινα ! Θα περπατάω στην αμμουδιά υπό την υπόκρουση του "baby elephant's walk" για όσους ρετρο-μανείς γνωρίζουν το μουσικό κομμ΄λατι των 60s.

    Άσε Κάκια μου καλύτερα να αφεθώ σε πνευματικές απολαύσεις. Αργά (μάλλον) για "πνευματικούς οργασμούς" (έκφραση που την έμαθα από γυναίκα πριν μερικά χρόνια). Αλλά κάτι πνευματικό θα μας προκύψει, που θα πάει... Αρχίζοντας με την 128η βόλτα μου σήμερα στο ψυγείο...

    GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ σταγονα σταγονα μας βγαζει την ψυχη και μετα περιμενεις και συναισθημα? καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ΜΑΓΕ.
    Δεν φταίω εγώ. Η Κάκια φταίει. Με τα σοκολατάκια που μοιράζει.


    @D.Angel Από κάπου όμως πρέπει να κρεμαστεί κι αυτός ο άμοιρος εγωισμός. Από που αλλού από την μύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Παυλίδη, καλημέρα σας.
    Έχεις τα σέβη μου (όχι λόγω ηλικίας!) και χρησιμοποιώ τον ενικό (όχι από αγένεια, αλλά επειδή και με τον Χριστόφορο, που είστε φίλοι, το ίδιο κάνω) επειδή φίλος φίλου, είναι και δικός μου φίλος! ;)
    Θα χαρώ να μάθω πως έγραψες και νέο βιβλίο :)

    Χάρηκα για την γνωριμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή