Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ; (του GiP)

Για σήμερα σας έχω μια έκπληξη: Ο παλιός φίλος μας ο GiP ξαναφάνηκε φέρνοντάς μας μια είδηση που ταιριάζει γάντι εδώ στην "ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ".
Για να μη υπάρχουν μερικοί που λένε ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ μέσα, είναι αδύνατον να συμβαίνουν στις Γνωστές Διαστάσεις.
Ορίστε λοιπόν, διαβάστε τι αλίευσε  φίλος μας:
*************************************


    Θέλετε να απολαύσετε κάτι παράδοξο, κάτι φανταστικό;Τι κάνετε ; Αγοράζετε ένα Βιβλίο φαντασίας ή παίρνετε από ένα DVD club μία ταινία αναλόγου περιεχομένου. 
Τον τελευταίο καιρό έχετε και μία ακόμα επιλογή: 
Μπαίνετε στην "ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ"...
    Διαβάζετε για διαδρόμους που δε σταματάνε, για γάτους σε κάδρα που κουνάνε τα κεφάλια τους, για ψυχιατρικές κλινικές...
Και βέβαια τα απολαμβάνετε όλα αυτά ήσυχοι μέσα στην ορθολογική πραγματικότητα σας. "Ευτυχώς" σκέπτεστε... αυτά δεν γίνονται
στην πραγματικότητα... Την ώρα μας περνάμε..."Καλού κακού" άντε άμα είναι νύχτα να ρίχνετε και καμιά ματιά γύρω σας, έτσι για να σιγουρευτείτε ότι το πραγματικό γύρω σας έχει το πάνω χέρι και όχι το φανταστικό που σας έχει απορροφήσει...
Σωστά ; Λάθος !! 
Μερικές φορές η πραγματικότητα φαίνεται να ανταγωνίζεται την "ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ". Για να μη πω ότι την ξεπερνά. 
Με κάθε επιφύλαξη μεταδίδω την είδηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Scotish Sun, στο φύλλο της 12ης Ιουνίου.
(Την είδηση είδα στο "Τρωκτικό" σήμερα το πρωϊ ((12/6), έκανα μία έρευνα με το Google και βρήκα το φύλλο της Scotish Sun).
Αν τα αγγλικά σας είναι καλά χρησιμοποιήσετε το link :
http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/news/3001039/Wartime-radios-got-us-spooked.html
    Τι λέει η είδηση: 
Στη Σκωτία, σε ένα κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς, υπάρχει αποσυνδεδεμένο ένα παλαιό ραδιόφωνο. 
Δεν είναι συνδεδεμένο με ρεύμα, δεν έχει μπαταρίες ή κάποια ενεργειακή φόρτιση. Αποσυνδεδεμένο εδώ και πολλά χρόνια, μοντέλο περίπου 70 ετών...
    Και ξαφνικά το αποσυνδεδεμένο παλαιό ραδιόφωνο άρχισε να παίζει ! Χωρίς κανείς να το συνδέσει πουθενά ! Και τι παίζει ;
Ειδήσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ομιλίες του τότε πρωθυπουργού της Βρετανίας Ουίνστον Τσώρτσιλ, μουσική του μεσουρανούντος τότε μαιτρ της τζαζ Γκλεν Μίλερ !! 
   Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που το άκουσαν. Παίζει και σταματά σε τυχαίο χρόνο μέσα στο 24ωρο, οι δε εκπομπές του διαρνούν από λίγα λεπτά μέχρι μισή ώρα. Φώναξαν τεχνικούς να το δουν, να δώσουν μία
εξήγηση. Κατά την εφημερίδα οι τεχνικοί ακόμα ξύνουν το κεφάλι τους...  
Το μεταδίδω με πάσα επιφύλαξη. 
    Εξήγηση δεν μπορώ να δώσω με σιγουριά (Φυσικός είμαι και εγώ σαν τον ΙοννΚορρ). 
Και μη μου πείτε για τους πυκνωτές που χρησιμοποιούν τα ραδιόφωνα για να αποθηκεύουν ενέργεια. Πρώτον εκφορτίζονται, έστω και με αργό ρυθμό.
Δεύτερον και κυριότερο... ακόμα και αν πάψουμε να αναρωτιόμαστε για μια στιγμή το που βρίσκει την ενέργεια, υπάρχει το ερώτημα : 
To σήμα που δέχεται το ραδιόφωνο και το κάνει να παίζει ότι παίζει....ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ;

    Υπάρχουν ίσως εξηγήσεις. Μπορούμε ίσως να πούμε για ραδιοκύματα που κάποτε πριν 70 χρόνια τα εξέπεμψαν κάποιοι σταθμοί και τώρα για κάποιο μυστηριώδη λόγο επιστρέφουν στη Σκωτία. Αφού ταξίδεψαν άγνωστο που για ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ επιστρέφουν. Σε ένα απενεργοποιημένο, παλαιό ραδιόφωνο... Και μόνο σε αυτό...
Είπατε τίποτα ;

27 σχόλια:

  1. Όπως ο Gip κι εγώ από σύμπτωση ξαναμπαίνω σήμερα. Όχι ευχάριστοι οι λόγοι της απουσίας μου. Αλλά θα βρω την ευκαιρία να αναπληρώσω. Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτηση του Gip και την έχει θέσει ωραία. Αλήθεια υπάρχει εξήγηση;
    Όσο για τον διάδρομο άρχισα να τον διαβάζω από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αφήσω να μιλήσουν πρώτα οι επιστήμονες φυσικοί??
    Τον Ιοnn τον φώναξες??? Βλέπει ματς...μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνειθ! Απίθτευτο! Δεν μπορεί να θυμβαίνει αυτό. (Μιλάει η Χουανίτα)
    Και για να σοβαρευτούμε, προφανώς είναι κάποια καλοστημένη κομπίνα. Μου θυμίζει κάτι δάκρυα από εικόνες που έχουμε δει εδώ στην Ελλάδα. Απλά πιο εξελιγμένη τεχνολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμ..ενδιαφερον
    ας ερθουν οι ειδικοι παρακαλω να το εξηγησουν..

    (αν και μερικα πραγματα δεν εξηγουνται θα ηθελα να διαβασω μερικες θεωριες απο τους ειδημονες)

    καλησπερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ειδικό να εξηγήσει τα ανεξήγητα, (εντός ή εκτος εισαγωγικων) δεν τον παριστάνω. Φισικός ειμαι όμως, πέντε στοιχειώδη πράγματα ξέρω. Έστω και της παλιάς σχολής λόγω ηλικίας.

    Την πρώτη φορά έγραψα την είδηση όπως την διάβασα, τονίζοντας το ότι την μεταδίδω με κάθε επιφύλαξη. Αν η "Scottish Sun" - της οποίας την σοβαρότητα ΔΕΝ γνωρίζω - γράφει διαστρεβλωμένα για κάποιο γεγονός προκειμένου να πουλήσει φύλλα, δεν το ξέρω.

    Η είδηση πάντως γράφτηκε. Μπείτε αν θέλετε και διαβάστε την.
    Την διάβασα, σκέφθηκα ότι κολλά με το ύφος του blog και την παρουσίασα. Τονίζοντας περισσότερο την παράδοξη πλευρά της υπόθεσης. Υπάρχει αυτή η πλευρά, αλλά δεν είναι η μοναδική.

    Ας σταματήσω λοιπόν τον εντυπωσιασμό στον οποίο προσβλέπει κάθε συγγραφέας - τώρα ΕΙΜΑΙ συγγραφέας - και ας φορέσω το καπέλλο του τεχνικού πραγματογνώμονα. Είμαι σίγουρος ότι και και άλλοι θα το κάνουν, συμφωνόντας ή διαφωνόντας με όσα θα ακολουθήσουν. Καλοδεχούμενοι.
    Απλώς θα προσπαθήσω να μην εκφυλισθεί η υπόθεση σε μαθήματα ραδιοτηλεπικοινωνιών αναευ διδασκάλου. Θα ήταν κρίμα για το blog, θα κούραζε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα το σεβαστούν αυτό. Δεν είμαστε ανοιχτό πανεπιστήμιο. Λάτρεις του παράδοξου και του φανταστικού είμαστε εδώ.

    1// Σημασία όχι μόνο στο τι γράφει η εφημερίδα αλλά και στο τι ΔΕΝ γράφει. Το ραδιόφωνο εκπέμπει και σε άλλες συχνότητες, μεταδίδει και άλλες εκπομπές ή μόνο αυτές οι "ρετό" που αναφέρονται ; Πότε φορτίσθηκε για τελευταία φορά ; Άλλα ραδιόφωνα έχουν πιάσει παρόμοιες εκπομπές ; Τις ίδιες ώρες ή άλλες ;

    Με άλλα λόγια ... το πλέον παράδοξο είναι στο ΠΩΣ μεταδίδει αυτό το ραδιόφωνο, όντας εκτός μπρίζας και αφόρτιστο (ΑΝ είναι έτσι) ή στο ΤΙ μεταδίδει ; Ή και στα δύο ;

    2// Μήπως υπάρχουν Σταθμοί που εκπέμπουν τέτοιες εκπομπές τις ώρες που το ραδίφωνο "ξυπνά" ; Όχι υποχρεωτικά στη Σκωτία, παντού. Τα ραδιοκύματα μεταδίδονται με την ταχύτυητα του φωτός, το παντού δεν το λέω τυχαία, υπάρχουν ραδιόφωνα παγκόσμιας λήψεως. Αν το ξεχασμένο ραδιόφωνο έχει ένα κύκλωμα που "πιάνει" μία συχνότητα στην οποία εκπέμπει κάποιος σταθμός στην Σκωτία ή αλλού, τότε ένα μεγάλο μέρος του μυστηρίου φεύγει από τη μέση.

    3// Αν τώρα ΚΑΝΕΙΣ στη γή δεν μεταδίδει τέτοιες εκπομπές... (τραβηγμένο αλλά όχι απίθανο), τότε τα ραδιοκύματα εκπέμφθησαν πράγματι πριν 70 χρόνια περίπου, ταξίδεψαν αρκετά στο διάστημα και με διαδοχικές ανακλάσεις και "καραμπόλες" ξαναγύρισαν στη γή. Καιτα έπιασε ένα ραδιόφωνο με κκάποιο κύκλωμα που τα πιάνει. Μόνο αυτό ή και άλλα.

    Τέλειωσε το μυστήριο ; Aπογοητευτήκαυε κάπως ; Xμμμ... για σκεφθείτε καλύτερα... αν έφυγαν εκτός στρατόσφαιρας τα κύματα στο διάστημα και ξαναγύρισαν... ΠΟΥ ανακλάστηκαν ? Είδαν ΚΑΠΟΥ φως, μπήκαν, κάθησαν κάμποσα χρόνια φωτός, ήπιαν τον φραπέ τους, βγήκαν και μας γύρισαν ανανεωμένα ?

    Για μένα το ΑΠΟ ΠΟΥ ήρθαν έχει άκομα ψάξιμο, αν η είδηση αληθεύει φυσικά... Βλκέπετε σασ ξνάβαλα στο μυστήριο από την πίσω πόρτα !

    Όρεξη να έχετε... Από εξηγήσεις ένα σωρό... Λογικές παράλογες, σίγουρα δεν τις κάλυψα όλες. Εξ' άλλου όπως σας είπα η εφημερίδα δεν μας τα είπε όλα. Η γιατί δεν τα ξέρει ή γιατί έτσι θα χανόταν η μαγεία του παράδοξου και δεν θα πούλαγε...

    Α:υτά από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας έφταναν οι διάδρομοι, οι γάτες, τα μονά παπούτσια... ήρθε και το ραδιόφωνο εκ Σκωτίας να μας αποτελειώσει.....

    Πάμε για άλλη διάσταση!

    Γλυκιά καλημέρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ!!!!


    ΒΡΗΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ...πολλοι δε λενε οτι:

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...
    και ΜΑΛΙΣΤΑ:
    ...σα φαρσα?????
    Και γαμ....ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...ΕΕΕΕ????

    ...Ενω με τη ΦΥΣΙΚΗ...θα μπλεκαμε με ΧΑΟΣ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ που ΠΕΤΑΝΕ και προκαλουνε ...ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ κλπ.

    Σκεφτομαι...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....(ετσι δε γινετε παντα??)
    Μηπως το χαιδευει(το ραδιοφωνο),καμια ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ....
    ...και ΛΑΛΕΙ!!!!

    ....Και θα ειναι κουκλα, Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΡΙΑ...ραδιοφωνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την είδηση την διάβασα και εγώ και εντυπωσιάστηκα. Όχι γιατί πιστεύω στα μεταφυσικά φαινόμενα αλλά γιατί μου αρέσουν τα μυστήρια. Καλή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εφημερίδα είναι σοβαρή ή καμία φυλλάδα; Αν ναι τότε δεν έχω λόγια να σχολιάσω μιας και είμαι ορθολογιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχα δει μια ξένη (αγγλική?) ταινία στην Ελληνική τηλεόραση με αυτό ακριβώς το θέμα.

    Δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν η ιστορία στήθηκε για διαφήμιση αυτής της ταινίας. Ή για προσέλκυση τουριστών στην πόλη που βρίσκεται το ραδιόφωνο.

    Λοιπόν.

    Τα παράδοξα στον Κόσμο είναι πάμπολλα. Τα περισσότερα είναι απλοϊκά αλλά δεν σπανίζουν αυτά που δεκάδες ειδικών, αγωνίζονται, επί μεγάλα χρονικά διαστήματα, για να τα λύσουν.

    Επίσης, στα τσίρκα εμφανίζονται πολλά περίεργα που δεν νομίζω ότι κάποιος μη-γνώστης του κόλπου μπορεί να διακρίνει που βρίσκεται η απάτη.

    Σημειωτέον ότι κάποιος μηχανικός είχε φτιάξει, πριν δυό δεκαετίες περίπου, μια μηχανή "αεικίνητου" (που παρέβαινε την αρχή διατήρησης της ενέργειας και συνέτριβε, επομένως, όλο το οικοδόμημα της Φυσικής) και παρ' ολίγο να πάρει "δίπλωμα ευρεσιτεχνίας" μέχρι, μετά από δοκιμασίες μιας δεκαετίας, σε πολλά ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια να βρεθεί που βρισκόταν η απάτη!!!!

    Επομένως, δεν υπάρχει δυνατότητα από εμάς εδώ, εκ του μακρόθεν, να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει με το ραδιόφωνο.
    Πάντως το ότι δεν πρόκειται περί κάποιου υπερφυσικού φαινομένου είναι σίγουρο. Γιατί, απλά, δεν υπάρχουν, πλέον, υπερφυσικά φαινόμενα στην Γη. Η Επιστήμη, καλώς ή κακώς, τα εκμηδένισε όλα.

    Αλλά όπως είπαν μερικοί προλαλήσαντες εμείς δεν χάνουμε τίποτα να αφεθούμε στην "γοητεία του φανταστικού" κι ας απωθήσουμε, βαθιά μέσα μας, το γεγονός ότι πίσω από όλα τα παράδοξα κρύβεται η πεζή, ισοπεδωτική, άοσμη, βαρετή και τρομακτικά κοινότυπη "Πραγματικότητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ΛΑΚΩΝ Πρώτα πρώτα να εύχηθώ όποιος και αν ήταν ο "όχι ευχαριστος" να μη υφίσταται πλέον. Ο GiP πιο κάτω κάνει κάποιες εικασίες σαν φυσικός που είναι. Να είσαι καλά πάντα.

    @kariatida62
    Ο Ionn πιο κάτω από σένα θα δείς ότι φωνάζει "ΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΡΧΟΜΑΙ" αλλά πουθενά. Ασχολείται τον Ρεχάγκελ. Αλλά θα τα ακούσει που θα πάει.
    Είναι πάντα τόσο ευχάριστο να σε βλέπω που ήδη έχω ξεθυμώσει.
    Καλό σου απόγευμα.

    @IonnKorrΠόσα έτη φωτός απέχει η Βράνη σου; Ή μήπως βρίσκεσαι στον Ορίζοντα Γεγονότων της Μαύρης Τρύπας Β0677-3 ΑΓΝ.ΔΙΑΣΤ.;

    @MENIA Μενιανίτα μουτσαστίτα, κομο εστά; Μιγκέλ; Μπουένο;
    Για να δούμε! Πάντως το διάβασα κι εγώ ακόμα και στο bbc. Θα δούμε. Αν είναι αλήθεια, καλύτερα όσοι έχουν διάδρομο να τον ελέγξουν λέω εγώ.
    O GiP Στέλνει τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη κι εγώ τις δικές μου.

    @ΚΑΛΥΨΩ Κάλεσα και τον Ιονν αλλά αυτός μου μήνυσε: "Έρχομαι, έρχομαι" Σαν τον γιατρό έκανε κι αυτός.
    Γι φαντάσου όμως Καλυψώ μετά από 100 χρόνια κάποιος ξεχασμένος υπολογιστής σε κάποια αποθήκη να αρχίσει να εκτυπώνει ποιήματά σου.
    Τι θησαυρός θα ξανα-ανακαλυφθεί!!
    Καλό σου βράδυ και ευχαρστίες και από τον GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ΒάσσιαΠάντως αν αληθέυει, και δεν έχει εξήγηση επιστημονική, τότε ο Διάδρομος ο δικός μας εδώ δεν θα ανήκει πλέον στη σφαίρα της φαντασίας
    Βάσσια αυτό το δέντρο δίπλα με γοητεύει. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα από σένα. Ευχαριστίες και από τον GiP.

    @iamaticusΓιατρέ πρώτα χαίρομαι ιδιαίτερα που έπαψες να έρχεσαι και ήλθες και μάλιστα με ΘΕΩΡΙΑ όχι αστεία. Εγώ θα έτεινα προς την "RADIO CARETAKER LADY". Και μου δίνεις και ιδέες. Κα΄λό βράδυ Ιαματικέ μας.


    @KOSTAS PAPO GiP σαν φυσικός κι αυτός, σκέφτηκε ότι θα ταίριαζε η είδηση εδώ μέσα.
    Είναι πράγματι μυστήριο εκτός και αν συμβαίνει αυτό που λέει ο Ιαματικός πιο πάνω.
    Κώστα ευχαριστούμε. Καλό σου δροσερό βράδυ.

    @ΙωάννηςΤι να σου πω Γιάννη. Το διαβάσαμε κι αλλού. Ούτε κι εμείς έχουμε λόγια. Απλώς σαν Χριστόφορος δικαιώνομαι όταν γράφω τον Διάδρομο; Με ξεπέρασε λες η Ζωή;
    Να είσαι καλά Ιωάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @IonnKorr
    ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑ. Δεν είχα ακόμη διαβάσει το σχόλιο σου. Σε έχω κακολογήσει παντοιοτρόπως.
    ΑΓΝΟΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΩΡΑ..
    Θα υπάρξει άλλη αφορμή στο μέλλον. Συμφωνώ με όσα έγραψες. Αλλιώς εμείς που γράφουμε για Διαδρόμους και κάδρα πώς θα ζήσουμε;
    Μόνο από τις λειψές πια επιδοτήσεις που εμβάζεις από το Ντουμπάι και που δε φτάνουν ούτε τις καθαρίστριες να πληρώνουμε και τις βάζουμε να κάνουν κόλπα με ραδιόφωνα όπως λέει και ο Ιαματικός στο σχόλιό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To δήθεν φαινόμενο που υποτιμά κατάφωρα την δική μου (τουλάχιστον) νοημοσύνη είναι τόσο αξιόπιστο, όσο και η εφημερίδα που το φιλοξενεί. Η εφημερίδα της περίφημης σελίδας 3 ... lol !!!

    Aγαπητέ Χριστόφορε, αυτή η "είδηση" μου θυμίζει τα κάθε λογής "θαύματα", που δυστυχώς πάντα αστοχούν στο ένα και μοναδικό αξιόπιστο test: της επαναληψιμότητας κάτω απο έγκυρες και επιστημονικά ελεγμένες συνθήκες. Άραγε, γιατί οι "δήθεν" επιστήμονες που ανέλυσαν το φαινόμενο, δεν το αποτύπωσαν σε video (πχ για να το δούμε και στο ... στο youtube !) και γιατί δεν έκαναν κάποια δημοσίευση σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, ώστε να υποβληθούν στην βάσανο της κρίσης των ομοτίμων τους ?

    Όσο αφορά τον Glenn Miller,προτιμώ να τον απολαμβάνω σε άλλα κανάλια λιγότερο κρυφοφανή, και όχι σε ξεχαρβαλωμένα ραδιόφωνα, που μάλιστα λειτουργούν χωρίς ... ενεργειακή παροχή:

    Moonlight Serenade - The Glenn Miller Orchestra

    Καλό απόγευμα !

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαστε σίγουροι ότι δεν έφτασε μέχρι εκεί η επιρροή της Άγνωστης Διάστασης, ωστε να θελήσουν λίγη δόξα και να ανεβούν στο βήμα του Ionn??....
    Επιφυλάσσομαι, όπως παντα...

    Τα ανεξήγητα είναι για να μενουν ανεξερεύνητα και ανεξιχνίαστα... Ας αφήσουμε και λίγη μαγεία να μας κατακλίσει, έστω και μέσω μιας παραξενης είδησης ...

    Ακομη κι αν η λογική παρασκηνιακα ψαχνει για λύσεις και λογικες εξηγήσεις, στο ακουσμα της είδησης η παιδική μας αφελεια ακομη γητευεται... κατι είναι κι αυτο!!!...

    Τα φιλια μου..... ραδιοφωνικά σήματα που εξεπεμψαν πριν κατι αιωνες... εφτασαν αραγε στον προορισμό τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @negentropist Δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να αμφισβητήσουμε αυτά που παραθέτει τόσο πειστικά και μάλιστα με παραπομπή. Ο Glen Miller είναι μαγικός από μόνος του. Σε ευχαριστώ φίλε μου.

    @Κάκια ΠαυλίδουΕφτασαν και έχουν την ίδια φρεσκάδα,και γλύκα της στιγμής αποστολής τους τίποτα δεν έχει την δύναμη να τα επηρεάσει. Έχουν σπόρους αφθαρσίας μέσα τους.
    Και ναι ας ονειρευόμαστε τι μας έμεινε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Σκωτία είναι γεμάτη απο τέτοιες ιστορίες, άκουσα και εγώ πολλές όσα χρόνια σπούδαζα εκεί...

    Έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: δεν υπάρχουν για όλα απαντήσεις, ούτε εξηγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Μικρές Ανάσες
    Η χώρα των θρύλων των φαντασμάτων, ομολογώ ότι με τραβάει πολύ. Καλώς σε βρίσκω Μικρές Ανάσες. Θα σε χρειαστούμε για να αντέξουμε πολλά, ακόμη και καύσωνες. Βέβαια έχουμε την και ANASA και είμαστε αισιόδοξοι.
    Καλή εβδομάδα Μικρές Ανάσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πέρασα να ευχηθώ καλή εβδομάδα!
    Φιλιά πολλά
    Σμουατς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. D.Angel Τα δικά μας είναι περισσότερα και πιο αποτελεσματικά λόγω άσκησης σε διαδρόμους και τέτοια.
    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλη εβδομαδα να εχεις ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ εκτος του οτι ακουσα την ειδηση εγω εχω και το ραδιοφωνο το μαγικο και υπαρχει εξηγηση εχω να σου πω ιστοριες για να βαλεις στην αγνωστη διασταση υπομονη επιστρεφω σε λιγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ΝΙΚΗΤASΠεριμένω με ανυπομονησία. Θα πρέπει επίσης να καταστρώσουμε σχέδια να κατατροπώσουμε τον ΜΑΓΟΚΤΟΝΟ. Εχει αποθρασυνθεί πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @SKROYTZAKO Καλή εβδομάδα και σε σένα φίλε. Και φέρε μας δροσιά με τις αναρτήσεις θα την χρειαστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντε να ΣΕ ΜΥΗΣΩ...στις ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!!!



    ...Στους χωρους ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...(του ΕΡΕΒΟΥΣ+ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ)...

    που τριγυρνω... Ο ΜΑΥΡΟΣ (με ασπρη μπλουζα...χαχααααα!!!)....

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ (οι μη γιατροι)...γιατι εχετε αλλου το νου σας...
    ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...και δειτε τα..ραδικια αναποδα!!!).

    ΕΓΩ ΟΜΩΣ...οπως περιμενατε...ΕΧΩ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ:

    ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ....

    ....φαντασου τωρα ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΟΙ .....καθαριστριες...ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ!!!!....τα κανουν ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΔΙΑ!!!!χαχαχααααα!!!

    Ειπα και ελαλησα...Ο Π....ΗΣ...ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ευχαριστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. IAMATICUSΓιατρέ κρίμα δηλαδή που δεν τέλειωσα τελικά την ιατρική θα περνάγαμε καλά. Και υπάρχουν ραδιόφωνα που έχουν καιρό να λαλήσουν φαντάζομαι.Καθαρίστριες λοιπόν το φάρμακο υποδορίως; Η πείρα σου μας είναι χρήσιμη σώζει ζωές.
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή