Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ

Εκεί στην περιοχή του Γαλαξιακού βραχίονα 3αα0908 του τόξου του δεύτερου παράλληλου Σύμπαντος, στον 3ο πλανητόβραχο, κάτι όντα που θεωρούν τον εαυτό τους έλλογα, γιορτάζουν τις 365 περιόδους περιστροφής του βράχου τους γύρω από το μητρικό τους άστρο.

Για αυτό χοροπηδάνε όσο τους επιτρέπει η βαρύτητα του βράχου τους, με συνοδεία ηχητικών παρασίτων, και γεμίζουν το σύστημα της διατροφής τους με τοξικά υγρά, που ονομάζουν οινόπνευμα και λίπη και πρωτεΐνες από άλλα λιγότερο νοήμονα όντα.

Συνήθως, για άγνωστο λόγο επιδεικνύοντας τα δόντια τους (το ονομάζουν χαμόγελο) κραυγάζουν, "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ", παρακολουθώντας με αγωνία, ένα όργανο που μάλλον μετράει τον χρόνο τους.

Συχνά δε, τυλίγουν τα ισχνά τους πλοκάμια το ένα γύρω από τον κορμό του άλλου όντος και πλησιάζοντας το πάνω μέρος του πεπτικού τους σωλήνα, που ονομάζουν "στόμα" στο πρόσωπο του άλλου ομοίου, προκαλούν ένα ρουφηχτό ήχο, που ονομάζουν "φιλί". Φρικτό.

Πάντως δε βλάπτει αν βρεθούμε κάπου εκεί γύρω να ρυθμίσουμε το φωνητικό μας σύστημα και να μπορούμε να κραυγάσουμε και εμείς:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου