Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΙΚΟΣ (από flc)

 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:  "ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ"
Γύρισα την πλάτη μου και προχώρησα προς την είσοδο, την άκουσα να μου μιλάει αλλά έκανα ότι δεν άκουσα. Δεν ήθελα ν' αρχίσει, ήταν καλα έτσι..Δυστυχώς όμως έπρεπε ν αρχίσει, ήταν εκεί με περίμενε και ήθελε να το ακούσω. Δεν είχα πολύ χρόνο μάλλον, ήταν ήδη μεσημέρι... 
____________________________________________________________________

     Αποφάσισα να επιστρέψω στο υπέροχο 416 και ν΄ ανασυγκροτηθώ. 
Ήμουν στο διάδρομο με το σκούρο μάρμαρο και προχωρούσα προς το ασανσέρ, πριν καν διανύσω τη μισή απόσταση το στομάχι μου έκανε αισθητή την παρουσία του χαρίζοντάς μου μια υπέροχη ναυτία, έκλεισα τα μάτια και στηρίχτηκα στον τοίχο πανικόβλητος. Αν δεν σταματούσε θα τα έχανα όλα! Με πολύ προσπάθεια άνοιξα τα μάτια μου, δεν άντεχα ούτε να βλέπω. Ο λαιμός μου έκαιγε και το μυικό μου σύστημα είχε παραλύσει. Πανικός, επιτέλους κάτι που μπορούσα ν αναγνωρίσω. 
     Αφέθηκα στα χέρια της, με πήγε στο δωμάτιό μου, με ακούμπησε απαλά στο κρεββάτι και μου έδωσε να πιω κάτι που ήταν οικείο αλλά δεν είχα λέξη να το χαρακτηρίσω. Περίμενε εκεί δίπλα μου και μόλις ένιωσα καλύτερα με κοίταξε με το βλέμμα που είχα δει και νωρίτερα, άνοιξε το στόμα της και ξεκίνησε..
    -Ξέρεις, αλλά ακόμα δεν νιώθεις...

4 σχόλια:

  1. Άψογο χτίσιμο των προτάσεων με μαεστρία τοποθετημένες για να δημιουργούν μια αινιγματική ατμόσφαιρα.
    flc χαίρομαι που επανέκαμψες. Μη μας στερήσεις την συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω την εξέλιξη τησ ιστορίας να κινηθεί πιο γρήγορα γιατί μοιάζει ενδιαφέρουσα αλλά πάει αργά. Αλήθεια είναι ο/η Flc γράφει πολύ ωραία και στρωτά.
    Περιμένουμε λοιπ΄ππον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. flc
    Εγώ είναι το πρώτο σου κείμεννο που διαβάζω και με εντυπωσίασε ο ρυθμός. Θα πάω πίσω να αναζητήσω και τα παλαιότερα για να σε γνωρίσω καλύτερα.
    Πάντως γράφεις πολύ όμορφα και εγώ ΄΄οπως και οι προηγούμενοι περιμένουμε την εξέλιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FLC με έχεις καθηλώσει, ενώ περιμένω να δω που το πας εσύ εξακολουθείς να μας σερβίρεις τα λογοτεχνικά σου διαμαντάκια σε μικρές δόσεις.

    Περιμένω τη συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή