Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ

    Φίλες και φίλοι μου, το Πι Σι  μου βρίσκεται και πάλιν στη εντατική. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και οι θεράποντες ιατροί του δηλώνουν άγνοια για τα αίτια που προκάλεσαν το κώμα στο οποίο έχει περιέλθει.
    Μερικοί εκ των λαμπρών επιστημόνων που το παρακολουθούν υπονόησαν - με τρόπο είναι αλήθεια- ότι αυτά τα κείμενα με τα οποία το θρέφω διαρκώς είναι αυτά που ίσως του προκάλεσαν εγκεφαλικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια ταυτόχρονα με διάταση της αορτής, και οξεία έντερο-κολίτιδα.
Ευτυχώς που τα αναπαραγωγικά του κύτταρα είναι λένε σε καλή κατάσταση και εξ αυτού του λόγου ίσως ανακάμψει, αλλά θα έχει απαιτήσεις μετά. Τι είδους απαιτήσεις δεν μου διευκρίνισαν οι γιατροί.
     Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας ενημερώσω γιατί ίσως να μη με βλέπετε μέχρι να ανανήψει ο ασθενής. Δεν σας κρύβω όμως ότι μου προκαλεί ανησυχία το θέμα των απαιτήσεων που θα έχει σε σχέση με τα όργανα αναπαραγωγής του..... μετά. Θα έχουν στόχο εμένα που ίσως το ταλαιπωρώ; Ελπίζω όχι! Γιατί τώρα στα γεράματα μάθε γέρο καινούργια γράμματα; Ε όχι!

Ευχηθείτε μου να ξαναβρώ το αγαπημένο μου πι σι με υγεία και ηρεμία.
Στέλνω σε όλες και όλους την αγάπη μου και όποτε μπορώ από το πεπαλαιωμένο σύστημα του γραφείου μου, μέσα από ατμούς κανέλας, γαρίφαλου και μυρωδιά στυμμένου πορτοκαλιού και ψημένου φουντουκιού, θα σας ρίχνω καμιά ματιά.

Να είστε καλά εσείς και τα Πι Σι, και τα λάπτοπ σας ...

Με πολλούς χαιρετισμούς

Χριστόφορος

24 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείς, υπάρχουν και τα ταχυδρομικά περιστέρια. Φαντάζεσαι να έρχεται ένα περιστέρι και να σου χτυπάει με τη μυτούλα του το τζάμι, και να ξετυλίγεις από το ποδαράκι του το μήνυμα;
    Η να έρχεται ο ταχυδρόμος με την τσάντα του, να σου παραδίδει τα γράμματα, να τα ανοίγεις προσεκτικά, να τα μυρίζεις, και να διαβάζεις χειρόγραφά μας; Ωραίες εποχές, αλησμόνητες,

    Την τεχνολογία μου μέσα :)

    Καλή βδομάδα σύντροφε, εσύ να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xριστόφορε περαστικά!Είχα πρόβλημα κι εγώ να μπω στο μπλόγκ σου,αλλά ευτυχώς τα κατάφερα!Χάρηκα πολύ για την έκδοση του βιβλίου σου!Καλοτάξιδο σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.Βλέπεις έχω χάσει επεισόδια και καθυστέρησα...
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά στο pc σου.
    Πιστεύω ότι δεν θα έχει ανίατη ασθένεια.
    Στην εποχή μας είναι ζόρικο να σου πεθάνει το pc.
    Είδες όμως πως και τα γηρατειά (εννοώ το παλιό σου pc) είναι χρήσιμα ακόμη και αν αργούν και λειτουργούν με κάρβουνο.
    Μην ξεχάσεις όμως ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν οι ιστορίες - παραμύθια που σε περιμένουν
    να τα βαθμολογήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύχομαι περαστικά στο χρυσούλι μου και γρήγορα κοντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον να σε προετοιμάσουμε (ψυχολογικά) αγαπημένε μου συγγραφέα να το αποχαιρετήσεις και να στραφείς προς την νέα τεχνολογία (βλέπε laptop, netbook, tablet, iPad). Tοσο συχνά δεύτερο επεισόδιο φοβάμαι πως η e-ιατρική θα σηκώσει τα χέρια. Εγώ εύχομαι από τωρα με-γειά το καινούργιο. Φιλιά και Καλή Εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περαστικά στον υπολογιστή σου
    και σύντομα κοντά σου γεμάτος υγεία
    τι να γίνει; συμβαίνουν αυτά...

    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που η περίπτωση ειναι αναστρέψιμη,σκέφτεσαι η επιστημη να ειχε σηκώσει τα ποδια...ε τα χερια ψηλά, ηθελα να πω..
    Αν και κατα την αποψη μου μαλλον αντικατάσταση χρειάζεται, έτσι δυστυχως ,ποναει κε΄φαλι κόψει κεφάλι..
    Εμείς που να πάμε ? εδω θα ειμαστε και θα περιμένουμε σε άγνωστες διαστάσεις..
    Φιλια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  8. Ελπίζω ο ασθενής να γίνει γρήγορα καλά γιατί ο χειμώνας φέτος θέλει τρομερά κουράγια και σε έχουμε ανάγκη.
    Το χιούμορ σου είναι δύναμη.
    Και το χρειαζόμαστε για να τσακίζουμε τις κακοτοπιές.
    Καλό βράδυ κύριε!






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα τι γίνετε μ αυτά τα μαραφέτια μου λες; και το δικό μου μου φαίνεται τα έχει παίξει!!!!! με πέθανε να μου ανεβάσει ένα video στην ανάρτηση... και που το ανέβασα δηλαδή αρνείται να το δείξει...έπρεπε να μπω από άλλο για να δω ότι το video ήταν εκεί...και σχόλια τι να πω...έχει μουλαρώσει...δε θέλει λέει να σχολιάζω...ούτε καν στο blog μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου προτείνω, με Λύπη ψυχής να το... αντικαταστήσεις!

    Συμμετέχω -σνιφ- εις την λύπη.. με το γαντοφορεμένο χεράκι μου να σκουπίζει τα δάκρυα με το δαντελένιο μαντηλάκι μου, αλλά,
    ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ!!!
    (οι γυναίκες είμαστε σκληρές;; μπα όχι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μόνη λύση που σου απομένει Χριστόφορε είναι να κηρύξεις το pc σου ......persona non grata!
    Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Bρε πέτα το να βρεις την υγειά σου!
    Πάρε άλλο, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση να ησυχάσεις...
    Θα σε περιμένω..μέχρι να επανασυνδεθείς μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστοφορε δεν γίνετε αυτό που λες...πες που να σου στείλω 3 lap top να έχεις να μην μένεις ποτέ... είπα και εγώ που είσαι..δεν μπορεί τόσες μέρες χωρίς ένα σημάδι...χιχιχι την καλημέρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Αγαπημένες φίλες και πολύτιμους φίλους.
    Με συγκίνησε η συμμετοχή σας στον ...πόνο μου για την νοσηλεία του Πι Σι μου. Για τα νοσήλια δεν ξέρω πόσο θα κλαίω μετά ή θα αναγκαστώ να μπω κι εγώ στην νέα τεχνολογία δηλαδή την νεώτερη.
    Θα απαντήσω σε όλες και όλους άπω τον παλιό και πιστό του μαγαζιού μου όταν σβήσουν οι φούρνοι και η θερμοκρασία γενικώς είναι ανεκτή και οι μυρωδιές δεν θα ερεθίζουν την τόσο ευαίσθητη μύτη μου. Πάντως οι επισκέψεις σας μαζί με το χαμόγελο που μου φέρνουν με κάνουν να νιώθω ότι έχω την συμπαράσταση πολύ αξιόλογων ανθρώπων και αυτό είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα.
    Την τεράστια καλημέρα μου σε όλες και όλους σας και την ακόμη πιο μεγάλη αγκαλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστόφορε, αν ο ΠιΣις σου δεν ανανήψει, στείλτον μου! Έχω αναστήσει και νεκρούς!!!

    Σε περιμένουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περστικά!

    Ελπίζω να μην το έχεις ασφαλισμένο στον ΕΟΠΥΥ, γιατί τότε μάλλον θα περιμένουμε πολύ!

    Τις καλημέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περαστικά να είναι Χριστόφορε!!!
    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @παίδίσκες και παίδες!
    Είναι ομολογουμένως τα σχόλια και το χιούμορ σας τόσα απολαυστικά που αξίζει κανείς να τα κάνει μια ανάρτηση ξεχωριστή. Και ίσως το κάνω. Το τι τροφή μου δίνετε ούτε μπορείτε να το φανταστείτε. Είστε όλες και όλοι αναπενάληπτες/οι. Κάθε πρόταση σας και πετράδι. Σας βεβαιώνω πως μόλις έχω τον αλήτη τον Πι Σι στο σπίτι θα εκμεταλλευτώ καταλλήλως το υλικό που εναποθέσατε εδώ. Αν μου ζητήσετε μετά αποζημιώσεις, μαθαίνω ότι ο Σόϊμπλε τις έχει απαγορεύσει. Και εμείς ως ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα που είμαστε δεν θα υποκύψουμε και θα σας πληρώσω τα νόμιμα. Πως; Ιδέαν δεν έχω.
    Ο κύριος "Τελευταίος...πάντα" διατείνεται ότι και νεκρούς ανασταίνει. Άραγε πριν φθάσει κάποιος στην κατάσταση αυτή δεν μπορεί να κάνει κάτι; Θα υποβάλω την ερώτηση αυτή όταν θα έχω τα εργαλεία μου στον τόπο τους- που λένε! Καλή σας μέρα με υγεία σε σας, τους δικούς σας και τα Πι Σι λαπ τοπ, τάμπλετς και όλα τα άλλα εργαλεία που υπάρχουν πάνω σας αλλά και γύρω σας. Σας ασπάζομαι δεόντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φτού, πάλι αργοπορημένη έφτασα!! Έτσι έχασα την τεράστια καλημέρα σου και την πιο μεγάλη αγκαλιά σου και δεν έφτανε αυτό, έχασα και τους τελευταίους ασπασμούς που τους μοίραζες δεόντως.
    Άντε Χριστόφορε, έχουμε κι εμείς προβλήματα. Πίεσε τους ΠιΣίατρους να επιταχύνουν τις διαδικασίες.
    Γι' αυτό που λέει ο "Τελευταίος" , άραγε μόνο στους "νεκρούς" ΠιΣι-δες ειδικεύεται ή ....
    Τέλος πάντων θα περιμένουμε ίαση και πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.
    Ασπασμούς και απο εμέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Αγαπητούς συντρόφους, συμπολίτες, συμπατριώτες, συνάνθρωπους, κλπ κλπ κλπ, σήμερα το ιατρικό συμβούλιο που ....προσέλαβα μου ανακοίνωσε ότι θα αποφανθεί για την ασθένεια, τις προοπτικές και τις πιθανότητες επιβίωσης ή μη του ασθενούς. Πήγα χθες να το επισκεφτώ και σφίχτηκε η ψυχή μου από το πλήθος των ασθενών που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο. Ο βουβός πόνος, η απαισιοδοξία, αλλά και το βλέμμα ικεσίας που αντίκρισα σε όλα ασθενή, με συγκίνησε. Αλλά έκανα την καρδιά μου Gigabyte και έφυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eεεε μα χρυσέ μου
    του άλλαξες τα φώτα πια!
    άσε που με τόσες άγνωστες διαστάσεις μέσα του μπέρδεψε τα τσιπ του με τις πλακέτες και τις μνήμες με τα ανεμιστηράκια του !!
    Όσο σκληροτράχηλο κι αν ήταν ένα ρεκτιφιέ το ήθελε!
    Τώρα ας ελπίζουμε πως μετά την εγχειρισούλα που θα υποστεί θα συνέλθει και εσύ φρόντισε να μάθεις ΠιΣινιστικήν διάλεκτο για να συνεννοείσται :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιάννη μου έχεις λες PC ;

    Τι είναι τούτο ; Από αυτά που κάθεσαι μπροστά, κοιτάς σαν μακάκας και πιάνεται ο κώλιας σου ; Και δεν μιλάς σε κανένα λες και είσαι τσακωμένος....

    Α παπαπα Δημητράκη μου... Εγώ δεν ανακατεύομαοι με αυτά, δεν μπορώ να σε συμβουλέψω ! Εγώ αν δεν ρίξω 5 χιλιόμετρα περίπατο την ημέρα, χώρια την μία ώρα στο Γυμναστήριο δεν μπορώ !

    Ρε Κωστάκη, παράτα τα ! Κάνε υγιεθνή ζωή σαν και μένα ! Δεν λυπάσαι την γυναικουλα σου την Μαίρη, τα πέντε σου παιδιά, τα οχρτώ εγγονια ;

    Α ρε Στέφανε ! Τα κομπιούτερ θα σε φάνε !! Να μου το θυμηθείς !!

    Εγώ (Πως με λένε γαμώτο ; )
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ηλικία έχει το Πι Σι σου παρακαλώ?
    Αν είναι νέο εντάξει να το θεραπεύσουν οι Γιατροί,αν όμως τα έχει τα χρονάκια του,τότε στείλε το σε ένα οίκο ευγηρίας να
    ξεκουραστεί.
    Μεταξύ μας δεν ξέρω τι είναι το Πι Σι,εγώ έχω ένα Laptop και αγνοώ όλα τα άλλα... μαραφέτια.
    Κάρτα υγείας έχει αυτό το πως το λέμε?
    Την καληνύχτα μου...
    Y.Γ. Παρόλα αυτά του εύχομαι περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρακαλώ, πως μπορώ να προμηθευτώ το
    βιβλίο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή