Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΕΦΑΨΙΑΣ-ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΣΕ.... ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

     Έχοντας κάνει το λάθος να νομίζω ότι εμείς οι Εφαψίες - Ονειροπλάστες δεν χρειαζόμαστε εδώ που είμαστε νοσοκομεία, χειρουργεία, γιατρούς με μάσκες, νοσοκόμες, γάζες, νυστέρια, λαβίδες και άλλα τέτοια, είχα ησυχάσει. Να όμως που με τον τρόπο που γίνονται εδώ οι ειδοποιήσεις, ενημερώθηκα προχθές - που θα λέγατε εσείς εκεί - ότι κανονίστηκε εισαγωγή μου  σε νοσοκομείο και χειρουργείο στο οφθαλμολογικό. 
   Τώρα ποιος τα κανόνισε όλα αυτά, για ποιο λόγο τα κανόνισε, και τι είδους χειρουργείο είναι αυτό που εννοούνε, θα το μάθω. 
Αν αρχίσουν τα ψαλίδια και τα νυστέρια κι εδώ, θα αγριέψω, θα τα κάνω άνω κάτω και θα τους μάθω εγώ να μην κοροϊδεύουν επί αιώνες τον κόσμο ότι δεν υπάρχουν εδώ "πόνοι και στεναγμοί".
    Αν οι δυνάμεις μου να αντισταθώ δεν μπορέσουν να υπερνικήσουν τις γνωστές υπέρτερες, τότε τουλάχιστον ας είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες οι στιγμές στο χειρουργείο. 
Σε περίπτωση δε που αυτό που λέτε νοσοκόμες εσείς είναι ευχάριστα πλάσματα, τι να κάνω θα κάτσω να δω τι θα σκαρώσουν οι τύποι τελικά.

    Μην ανησυχείτε όμως μόλις ξεμπερδέψω με δαύτους, θα προσθέσω ένα υπόμνημα στο χειρόγραφο που έχετε ήδη στα χέρια σας και θα  σας ενημερώσω με το νι και με το σίγμα -δεν έχω ιδέαν τι σημαίνει αυτό- για τα εδώ συμβαίνοντα.
    Καλό σας βράδυ -όπως λέτε-  να προσέχετε τον εαυτό σας και αφήστε τους Ονειροπλάστες να σας χαϊδεύουν όνειρα....χωρίς όμως τους παίρνετε χαμπάρι γιατί ξέρετε από τα προηγούμενα κεφάλαια τι θα συμβεί. 




19 σχόλια:

  1. Να τα αφίσεις τα σάπια ! Τα έμαθα τα αίσχη σου, έκλεισες το μάτι σε μία Αντζελίνα ! (αυτά που λένε ότι οι Άγγελοι δεν έχουν φύλο δεν αληθεύουν, όπως θα ξέρεις. Κρατούν το φύλο που είχαν πριν γίνουν άγγελοι. Και σου έρχεται η αίσθηση του πως ήταν η εμφάνιση τους πριν γίνουν Άγγελοι. Την πρόσεξες λοιπόν και επειδή δεν έχεις σαρκίον πλέον για να πεταρίσει ο οφθαλμός ναζιάρικά το σκέφθηκες. Και το έμαθε ο κύριος στο ρετιρέ που όλα τα βλέπει και τα πήρε άγρια. Μπες τώρα χειρουργείο ΜΕ τις αισθήσεις σου και με χειρουργό τον κύριο με την κόκκινη μπέρτα !

    Όλα καλά να πάνε φίλε ! Αντε γιατί παραταλαιπωρήθηκες. Και εμείς εδώ σε χρειαζόμαστε γερό να μας ταξιδεύεις με την πένα σου σε μέρη διάφορα !

    Καλή ανάρρωση ! Όλα καλά !

    ΥΓ. Φήμες ότι η Αντζελίνα που της έκλεισες ενδοψύχως το μάτι ανήκει στους "κάτω" και είναι προϊσταμένη του "τμήματος πειρασμών" ερευνώνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @GiP
      χα χα χα .Να σαι καλά βρε Γιώργο που πάντα είσαι εκεί που σε χρειάζονται. Θα τα πούμε ελπίζοντας να έχω να σατιρίσω πράγματα και θάματα!

      Διαγραφή
  2. να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, όλα καλά να πάνε!

    να σου πω, πως διάβασα και τα τρία για να πιάσω το νήμα από εκεί που το είχα αφήσει...
    Άρχοντά μου, τούτου του κόσμου και του άλλου είσαι υπέροχος!

    ένα φιλί, πολλά περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ
      Πόσος καιρός που δεν είχα την χαρά να σε δω. Η επίσκεψή σου αλλά και το κουράγιο σου να πας πίσω στα προηγούμενα είναι ιδιαίτερα πολύτιμα στοιχεία για μένα. Ελπίζοντας ότι θα είμαι πλέον σε θέση να σε επισκέπτομαι κι εγώ με άνεση σε ευχαριστώ για όλα.

      Διαγραφή
  3. Με το καλό να έρθει σε τέλος κι αυτή η δοκιμασία σου και να μην χρειαστούν ποτέ πια τα μάτια σου γιατρούς και νυστέρια. Καλή επιτυχία στην επέμβασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @FLORA GIA
      Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εκτιμώ την παρουσία εδώ δίπλα μου. Ελπίζω κορίτσι μου να αποκτήσω την κανονική μου όραση για να έχω την χαρά να σε επισκέπτομαι κι εγώ δάκρυα και θολούρες. Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σου.

      Διαγραφή
  4. Mε το καλό Χριστόφορέ μου,ολα καλά θα πάνε,να γυρισεις γρήγορα κοντά μας..!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @tania
      Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και ελπίζω να τα λέμε όπως και πρώτα. Η παρουσία σου στολίζει τον χώρο, να το ξέρεις.

      Διαγραφή
  5. Καλέ μου εφαψία/ονειροπλάστη,
    Μετά μουσικής σε βλέπω στο χειρουργείο!!!!! Πρόσεξε γιατι πασπατεύουν την κοιλιά σου και όχι τα μάτια σου χα χα χα Ελπίζω εξερχόμενος να μην έχεις χάσει τη ιδιότητα του ονειροπλάστη και σου μείνει μόνο αυτή του εφαψία...... Η άγγελος νοσοκόμα σου δεν με προδιαθέτει γι' αυτό αλλά καμιά φορά και οι ονειροπλάστες ζηλεύουν των ανθρώπων τα χούγια....
    Όλα θα πάνε καλά, και σύντομα θα σε έχουμε κοντά μας και ως βλεψία χιχι χι!!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @marimar
    Θεία μου καλή και "καλον-αερα-φέρουσα" (αν μπορείς διάβασέ το) είσαι η αληθινή έννοια της καλοσύνης και της φιλίας. Είμαι ειλικρινά privileged που βρέθηκες στους δρόμους, τους διαδρόμους και το βλέμμα μου (θολό ή ξάστερο).
    Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αφού ακόμη δεν εφεύρα τα κατάλληλα λόγια!
    Θα τα πούμε ελπίζω συντόμως. Η παραμονή μου στο νοσοκομείο όπως μου είπε ο γιατρός θα διαρκέσει μερικές ημέρες μετά την επέμβαση.
    Καλό σου βράδυ Μάρω μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, όλα κι όλα, εγώ τον Τζιπάκο τον εμπιστεύομαι και είμαι σίγουρη ότι έχει δίκιο για το πάθημά σου, το οποίο πλέον να γίνει μάθημα παρακαλώ!!!Όλα καλά θα πάνε, γιατί το λέω εγώ και πάει και τελείωσε.Καλέ μου Χριστόφορε περαστικά να είναι και γρήγορα σιδερένιος (Iron man) κοντά μας!Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάμε!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @porcupine
    Σκαντζοχοιράκι μου μικρό το ξέρω! Ελπίζω σύντομα να είμαστε και πάλι παρέα. Και αφού εσύ έχεις δώσει εντολές τότε θα είμαι ήσυχος ότι όλα θα πάνε καλά.
    Πολλά φιλιά από μένα και πολλές ευχαριστίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε Χριστόφορε;
    Τρείς μέρες έλειψα και όταν μπήκα στο blog σου είδα....νυστέρια, λαβίδες και άλλα τέτοια και ανησύχησα.
    Τόσον καιρό περιμένουμε να ακούσουμε τα χαρμόσυνα νέα και τώρα.....χειρουργείο.
    Δεν πειράζει ,τα χειρουργεία είναι για να διορθώνουν προβλήματα που προκύπτουν.
    Και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα.....ξανακελαηδήσεις!
    Σου στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράσταση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @xristin
      Καλό μου κορίτσι βλέπεις; Όταν λείπεις βρίσκουν την ευκαιρία να με... μπουζουριάζουν και με τρέχουν στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία! χα χα χα
      Τώρα που κάνω ξανά τα πρώτα μου βήματα στο πληκτρολόγιο χαίρομαι που σε βλέπω. Σε ευχαριστώ πολύ για την τις ευχές και την συμπαράσταση!

      Διαγραφή
  10. Ελπίζω τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές
    να είσαι καθιστός και ν'αναρώνεις στο γραφείο σου
    ξεφυλλίζοντας το χειρόγραφο του Εθαψία!
    Περαστικά και σιδερένιος εύχομαι
    και όλοι εμείς θα σταθούμε από πάνω
    να σε χαϊδεύουμε και να σε κανακεύουμε
    για να γυρίσεις γρήγορα και να συνεχίσεις
    την απίθανη ιστορία που ξεκίνησες!

    Γλυκά,τρυφερά με μεγάλη δόση αγάπης και συμπαράστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zoyzoy
      Τα έλαβα και τα φυλάω για να μου δίνουν κουράγιο αλλά και την ιαματική τους ιδιότητα. Την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζω να λάβω την ιατρική άδεια να ασχολούμαι όπως πρώτα με την δουλειά μπροστά στην οθονη χωρίς επιφυλάξεις και περιορισμούς.
      Με πολλές- πολλές ευχαριστίες σε καλημερίζω!

      Διαγραφή
  11. Ευχομαι σιδερενιος και παλι γρηγορα στη παρεα μας εκλεκτε φιλε μου (。◕‿◕。)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Τι καλύτερο για μένα να λάβω ευχές πρωί- πρωί( τώρα τις είδα) από έναν παλιό και σημαντικό φίλο. Σε ευχαριστώ από καρδιάς Σκρουτζάκο φιλαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή