Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (απο ΚΑΡΕΤΑ)

 Φαίνεται η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εμπνέει την ΚΑΡΕΤΑ. Το δεύτερο κείμενό της θυμίζει κάτι μαυρόασπρες κλειστοφοβικές ταινίες που τις παρακολουθούσαμε- τέλος πάντων όσοι τις προλάβαμε- μασουλώντας τα νύχια μας. Πολύ καλό. Μακάρι να συνεχίσει.
_________________________________________________________


      Εάν κάποιος βιαστεί να με χαρακτηρίσει κακό η.. σατανικό θα έχει άδικο, γιατί στην πραγματικότητα είμαι μάλλον πολύ καλός! Από παιδί ήμουν λίγο ιδιαίτερος όπως έλεγαν όλοι.  Παράξενα όμορφος και πολύ - πολύ τυχερός. Ότι είχα ευχηθεί το έβλεπα να πραγματοποιείται. Κάποια στιγμή, πολύ μικρός κατάλαβα ότι μπορούσα να πραγματοποιήσω και ευχές άλλων. Όταν πια έμπαινα και έβγαινα στο μυαλό τους ανενόχλητος είχα μπει στην εφηβεία. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα την ...ιδιαιτερότητα μου, μονό για αυτό που εσείς λέτε ..ΚΑΛΟ.
Την νύχτα της 14 Ιανουαρίου, όλα άλλαξαν για πάντα.
     Εκείνο το βράδυ ο αέρας ήταν σαν να μου ψιθύριζε να φύγω, το σκοτάδι είχε ένα περίεργο χρώμα, σαν το μαύρο να είχε φως. Μα πάνω από όλα , εκείνη η σιωπη. Σαν τραγούδι τέλους σε ταινία. Και όντως έτσι ήταν,ένα τέλος και μια μεγαλειώδης αρχή. Η αρχή του τέλους .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου