Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ <> (απο τον GiP)

     Ενας GIP στα καλύτερά του. Είναι άσσος στο δημιουργεί σύμπαντα και καταστάσεις απίθανες συνδυάζοντας στοιχεία από τις άλλες αναρτήσεις. Τώρα δημιουργεί και λέξεις δικές του (βλ. Τσερβε..... πως το λέει; κ.α). Και πλάσματα απίστευτα, που τα κάνει όμως τόσο πιστευτά λες και τα βλέπουμε καθημερινά. Είναι γνήσιος κάτοικος της ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
_______________________________________________________________________




    «Τέλειωσε», μου είπε ο φίλος μου καθώς έκανε ένα ακόμα ελιγμό διαφυγής. Δεν φαινόταν πλέον να μας κυνηγά κανείς, αλλά με τους διώκτες ποτέ δεν μπορούσε να είναι κανείς σίγουρος.
    «Τέλειωσε, τι ;» ρώτησα αμήχανος . Δεν νοιώθεις άλλο την παρουσία τους;"
    «Την νοιώθω, αλλά όχι έντονα Γυρίζουν γύρω από τα συντρίμμια, δεν μπορούν να καταλάβουν τι έγινε, ίσως να μας θεωρούν νεκρούς… Καλού κακού θα απομακρυνθώ λίγο ακόμα…»
    «Περίμενε ! Για ποια συντρίμμια μιλάς ;»
    «Ο μπουφές, το οριζόντιο Β…. δεν υπάρχει πια… Τελείωσε… και αυτό και ΟΤΙ άλλο κρυβόταν μέσα του…»
    «Και ο Αβησσυνός ; Ο μάντης; τι έγιναν;»
    «Ακόμα καλά είναι… Νοιώθουν απειλές αλλά δεν μπορούν να φύγουν… Πρέπει να λύσουν το μυστήριο… Αλλιώς τα γιγαντόπαιδα στο μυστικό δωμάτιο θα κινδυνέψουν... μπορεί η τίγρη να συμμαχήσει με τον αυτοκράτορα, ο ΑΑΚΝ να μη ξέρει τι να κάνει..."
   «Μη φεύγεις !» είπα (δηλαδή σκέφθηκα) έντονα… Πρέπει να γυρίσουμε !! Αν γίνουν αυτά που λές ο Αβησσυνός και η παρέα των εννιά θα βρεθούν στο έλεος τους ! Η βάρκα θα αλλάξει όνομα, οι δύο φύλακες θα χαθούν, τα μισά σύμπαντα και τα περισσότερα χωροχρονικά συνεχή θα θεωρηθούν περιττά από την μεγάλη επιτροπή και θα καταργηθούν... Γυρνάμε !!»
    «Τρελάθηκες; Με τους επίλεκτους των διωκτών γύρω μας;  Ενώ μπορούμε να επωφεληθούμε από την σύγχυση σχετικά με το τι έγινε με εμάς και να φτάσουμε μέχρι το χωροχρονικό ΡΤ-579 που δεν θα μας αναζητήσει κανένας; Ωραίο μέρος, οι περισσότεροι διώκτες το θεωρούν ακατοίκητο, νοστιμότατα πλάσματα στα βάθη των αμμοσπηλαίων, 7 πόδια έχουν, και αν τους λείψει κανένα…»
    «Δεν θα παρατήσω τον φίλο μου, για να τρως εσύ ποικιλίες από αμμοφτάποδα στην άκρη του πουθενά ! Ο Αβησσυνός είναι φίλος. Αν κινδυνεύει, δεν τον παρατάω ! Ούτε θα αφήσω ότι ονομάζουμε κόσμο να συρικνωθεί στο ένα τρίτο ! »Αν γυρίσουμε, μπορεί να σε προδώσει... έστω και χωρίς να το θέλει..."
    "Το ξέρω... θα το αντιμετωπίσω όταν συμβεί, αν συμβεί. Γυρνάμε !!"
    «Αν γυρίσουμε, βλέπω να μας πιάνουν και να μας πετάνε σε καμιά εγκεφαλοπαγίδα, και εμάς και αυτόν ! Έχεις όρεξη να κάνεις παρέα με τους εφιάλτες μου; Εγώ πάντως σιχαίνομαι να προσπαθώ να ξεφύγω από τους δικούς σου ! Ασε που μπορεί να μη φτάσουμε καν σε καμία τσερβελοστενή. Μπορεί να θέλουν να απαλλαχθούν οριστικά από εμάς, να αφυλοποιήσουν τους αισθητήριους νευρώνες μας με συνοπτικές διαδικασίες !»
    «Γύρνα πίσω ! Εγώ τον Αβησσυνό και τα άπειρα σύμπαντα δεν τα αφήνω !!
Εσύ αν θέλεις φεύγα ! »
    «Καλά…» είπε κάνοντας ένα ελιγμό νοητικής επιστροφής στην αμέσως προηγούμενη πραγματικότητα… «εγώ πάντως σε προειδοποίησα… Και αν μείνω για πολύ καιρό νηστικός… δε θα φταίω… τίποτα το προσωπικό… αλλά αυτός ο αστράγαλος σου που σχεδόν δεν φαίνεται πλέον από το λίπος…»
    «Δεν βγάζεις καλύτερα από το μυαλό σου τον αστράγαλο μου; Έχε το νου σου μη μας εντοπίσουν… Όσο αργήσουν τόσο το καλύτερο !»
Δεν άργησαν…

9 σχόλια:

  1. Ενας ΥΠΕΡΟΧΟΣ GIP. Τι είναι αυτός; Τι φαντασία έχει; Πως συνδυάζει τις άλλες ιστορίες και φτιάχνει καινούργιες. ΑΠΛΩΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟ.
    Αλλά πάλι βλέπω ότι το κείμενο γράφτηκε μετά τα μεσάνυχτα. Αρα δεν πρόκειται περί πλάσματος με κυνόδοντες που στάζουν αίμα, αλλά μάλλον για ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑ απο αυτά που εμφανίζονται μετά μια συγκεκριμένη ώρα τις νύχτες. Εκτόπλασμα ξε-εκτόπλασμα εδώ είναι ο φυσικός του χώρος. Ή έστω κάτω από καμιά τριανταφυλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με CHRISTOBAL, είναι πραγματικά εξαιρετικός ο GIP.
    Όποτε διαβάζω κείμενΟ του έχω την αίσθηση πως τρέχω.
    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω από το σχόλιο του ΚΡΙΣΤΟΜΠΑΛ είναι οι τριανταφυλκιά. Τι σχέση έχει;
    ΛΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από GiP για Christobal, Λακονα,

    Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Για το τσερβέλο που ρωτά ο Christobal, είναι από τις σχετικά λίγες λέξεις που πήραμε από τα Γαλλικά. << cerveau = εγκέφαλος >> "Θα μου φύγει το τσερβέλο" δε λέμε ? Από εκεί δημιούργησα τη λέξη "τσερβελο-στενή" = "φυλακή (στενή) για εγκεφάλους". Εκτός αν δεν ξέρεις και την "στενή". Αλλά εσύ μόνο τη γλώσσα AAKN μιλάς, ξέχασα ! Έχω το λόγο μου που δίνω αυτές τις εξηγήσεις... Ίσως τις συναντήσεις και στα επόμενα...

    Λάκονα για την τριανταφυλιά, είναι μία ιστορία που χρησιμοποιούμε και εγώ και ο φίλος μου ο Christobal για να κάνουμε πλάκα (όταν συμπίπτουμε στο ίδιο χωροχρονικό συνεχές)αστε. Δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν ξέρεις όλη την ιστορία. Με πειράζει. Τι να τον κάνω, να του στείλω τον "χωρίς όνομα" να του ξεκοκκαλίσει τα πόδια ? 1.63 είναι όλος κι όλος, τι 8α του μείνει μετά, τον λυπάμαι !!

    Και πάλι καλή χρονιά !!

    GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Gip, ισχυρίζεται στο σχόλιό του ότι είμαστε φίλοι, και ότι η "τριανταφυλλιά" είναι κάτιπου χρησιμοποιούμε εκείνος κι εγώ για πλάκα.
    1) Δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιός είναι ο GIP. Όταν λέει ότι είμαστε φίλοι φαντάζομαι θα εννοεί φίλοι μέσα στο μπλόγκ. Γιατί στην πραγματικότητα ούτε που τον έχω δει ποτέ μου.
    1) Πλάκα με τριαντάφυλλα και τριανταφυλλιές μου είναι τουλάχιστον περίεργη.
    2)Όμως και πάλι ο GIP σοφά, φαντάζεται έναν κόσμο όπου μόλις κάποιος δει τριανταφυλλιά ή του προσφέρεις τριαντάφυλλο, πέφτει κάτω από τα γέλια. Πολλή πλάκα.
    3) Ακόμη και στο ύψος μου πέφτει έξω. Δεν είμαι 1.63 κύριε GIP. Είμαι 1.65.
    4)Πάντως εκείνο που με ανησυχεί και πρέπει να ανησυχεί όλους είναι το γεγονός ότι είναι ξύπνιος μέρα και γράφει. Κάτι πρέπει να έχει αλλάξει τις σκοτεινές του συνήθειες. Ελπίζω να μένει μακριά. Αλλιώς πρέπει να βρώ φυλαχτά.
    Ίσως κανένα τριαντάφυλλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GiP

    Δεν θα ανοίξω διάλογο με τον κόμη monte-Christo-ball για το αν και κυρίως για το ΠΩΣ τον γνώρισα. Αν η επιλεκτική του μνήμη έχει ξεχάσει τα κατορθώματα μας στον πλανήτη ΣΚ-23 του άστρου ΑΤ-7 του Γαλαξία ΟΥ-58 του σύμπαντος ΛΗΣ-45 δικαίωμα του.

    Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει χωρίσει από την 27η σύζυγο του ή όχι, δεν προχωρώ σε λεπτομέρειες για το τι τον είδα να κάνει με 845 αμαζόνες που είχαμε συλλάβει σαν διπλούς πράκτορες των διωκτών. Μη τον εκθέσω !

    Όσο για το ύψος του... το 1.63 ήταν ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΣ... Μα τα ξανθά του μαλλιά (όσα του απέμειναν) είναι κοντύτερος !

    GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIP
    Δε ξέρω από που πληροφορήθηκες τα περί 27ης συζύγου αλλά καλύτερα να το αφήσουμε αυτό το θέμα γιατί είναι γαλαξιακά επικίνδυνο.
    Όσο για τις 845 αμαζόνες αυτό από μόνο του δείχνει ότι διαβάζεις τις γαλαξιακές συκοφαντίες. Θα προχωρήσω άμεσα σε αγωγή, ανάγωγε GIP.
    Σε ότι αφορά τα "κατορθώματά μας" στον ΣΚ-23 πιθανότατα με μπερδεύει με άλλον επειδή είναι ξύπνιος μέρα μεσημέρι. Ας πάει να φάει, ότι τρώει (ή πίνει;;) και να πάει για ύπνο να ησυχάσουμε.
    Αν δε, συνεχίσει να με περιγράφει όπως με περιγράφει, ότι χρώμα και να έχουν τα μαλλιά μου θα ασπρίσουν στο τέλος, λίγο πριν πέσουν.
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GiP

    Λυπάμαι ΑΛΠΙΝΕ φίλε μου Christo αλλά θα συνεχίσω με αδιάσειστα στοιχεία ! Εσύ το προκάλεσες !!

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ απο τα "Διασυμπαντικά Νέα" της χωροχρονο-ημερολογιακής διεθνούς αναφοράς 1435.87 :
    asrtyyisoss $$$ &&&&*()T $$$$ @!:::}}}} ;;; !!! wrwhvh QQQQQQQ !!!

    τι έχεις να πεις τώρα ? Λυπάμαι που έβγαλα τα αίσχη σου στη φόρα ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΗ, αλλά εσύ το προκάλεσες !!

    Όσο για τις 845 αμαζόνες... το εγκυρότερο έντυπο που ξέρω σε όλο τον κόσμο, το "ΠΡΙΤΣ ΠΡΡΡΡ" λέει με τρόπο μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης :
    69 dfdfdf %^$@!(*)(+!@WEMU *^$F:&*}PUGFDF CCC !!!

    Αν μπορείς τώρα ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ πες κάτι !! Ελπίζω μόνο η 27η να μη ξέρει την διασυμπαντική γλώσσα. Για να αποφύγει το σοκ...

    Το ύψος σου φτάνει μετά βίας και με τα τρία σου χέρια σε ανάταση το ύψους 1.65 τραπέζι που τρως τις αγαπημένες σου Χαντακοψημένες βαλτοπέστροφες που φέρνουν από το Λασπερόξυλο του Δ34 τα αστομα και πολιόμφαλα πλάσματα με τα οποία συνεργάζεσαι !!

    Ελπίζω να μην αναγκαστω να επανέλθω...

    GiP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά τα "ΠΡΙΤΣ ΠΡΡΡΡ" που διαβάζεις μέσα στη κάψουλά σου σε κάνουν να με βλέπεις ΑΛΠΙΝΟ
    To απόσπασμα: dfdfdf %^$@!(*)(+!@WEMU *^$F:&*}PUGFDF CCC !!! του κατάπτυστου άρθρου δείχνουν και το επίπεδο που σε έχουν φέρει να κάνεις παρέα με τα μονόμφαλα παχύδερμα των οποίων τις διαστάσεις τόσο θαυμάζεις που προσπαθείς να τις φτάσεις. Εις μάτην όμως λιπόσαρκε και πυκνοφρύδη φίλε μας.
    Και μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν ότι με γνωρίζεις γιατί έτσι ΠΟΥ έχω κατανταντήσει προσπαθώντας να αποφύγω τύπους σα κι εσένα εμένα δε με γνωριζει ούτε η μάνα μου.
    ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κειμενο του/της flc ειναι πραγματικα ενδιαφεροντα καλως ορισε λοιπον στην αγνωστη διασταση.
    Οσο για τα κειμενα του GIP και του cristobal ειναι πολυ ωραια, αλλα ακομα πιο ωραιος ειναι ο διαλογος μεταξυ τους .Αυτοι οι 2 τυποι σιγουρα γνωριζονται και σιγουρα ειναι φευγατοι.Τωρα ποσο χρονων ειναι,ειναι μαλλον δυσκολο να καταλαβουμε, αλλα εχουν πολυ πλακα.
    ΚΑΡΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή