Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο ΕΦΑΨΙΑΣ [Νο 2] ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

    Όταν έφτασα στο σημείο όπου διάβασα πως ο Υιός προσπαθούσε κατά καιρούς να πείσει τον Πατέρα ότι ήταν ίσως λάθος η δημιουργία τούτου του άτριχου, δίποδου όντος που κυριαρχεί επί της Γης, θυμήθηκα ότι λίγες μέρες πριν είχαμε Πάσχα και παρακολουθήσαμε το πόσα τράβηξε από μας το ον αυτό, ο Υιός δηλαδή.
Τι στεφάνια με αγκάθια του φορέσαμε. Τι βρισιές και ραβδισμούς του ρίχναμε την ώρα που τον είχαμε βάλει να κουβαλάει έναν ξύλινο βαρύ σταυρό πάνω στον οποίον τον καρφώσαμε τελικά στην κορφή ενός ξερόλοφου. Τον τρυπάγαμε με λόγχες και του δίναμε ξύδι να πιεί όταν διψούσε. Μέχρι που πέθανε εκεί πάνω.  Κάτι ήξερε λοιπόν! 
   Όμως ανυπομονώ να συνεχίσω το διάβασμα του χειρόγραφου.
Αλήθεια όμως ποιος το έγραψε; Ποιος το άφησε στην δική μου βιβλιοθήκη; Ελπίζω διαβάζοντας να το μάθω γιατί ομολογουμένως δεν μου ήταν και πολύ ευχάριστο να διαβάζω κάτι χωρίς να ξέρω την προέλευσή του. Τέλος πάντων.
 Ας βάλω λοιπόν ξανά τα γυαλιά μου για να συνεχίσω το διάβασμα του εγγράφου αυτού του ΕΦΑΨΙΑ! 
__________________________________________________________________________

     Όσο περνούσε ο καιρός  παρακολουθούσα ότι υπήρχαν φορές που εκεί  που βρισκόμασταν γίνονταν -ας τις πούμε - εορταστικές εκδηλώσεις. Για να είμαι πιο ακριβής όλοι εμείς του πρώτου επιπέδου που μας ονόμαζαν Εφαψίες ή και Ονειροπλάστες,  μαζευόμαστε  εκεί κοντά σε κείνο το τεράστιο πράγμα που θύμιζε σύννεφο και... - πως να το πω - κάτι γιορτάζαμε τέλος πάντων. Μη φανταστείτε φωνές, πανηγύρια, χορούς, μουσικές και προπαντός μπουφέδες με πιατέλες και κρασιά όπως κάνετε εσείς εκεί. Όχι βέβαια! Εδώ απλώς χαιρόμασταν για όσους από μας κατάφερναν να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο - πέρα από το σύννεφο - και να βρεθούν πιο κοντά στην Ηγεσία. Λέγεται, ότι εκεί σε κείνο το επίπεδο, υπάρχουν αυτοί που εσείς εκεί ονομάζετε Αγγέλους. Ψιθυρίζεται μάλιστα ότι αυτοί οι Άγγελοι, διασκεδάζουν πολύ και με τον δικό τους τρόπο τέλος πάντων. 
    Ας τα αφήσω όμως αυτά για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση και βρεθώ στα καλά καθούμενα στο άλλο τμήμα, εκεί όπου τα πράγματα είναι άσχημα - όπως διαδίδεται από την  Ηγεσία μας εδώ. 
    Εκείνο που έχει σημασία είναι να τελειώσω όσα όνειρα έχω αναλάβει να φτιάξω και να έρθω σε σας ή όπου αλλού υπάρχουν πλάσματα σαν εσάς και  να τα "χαϊδέψω" σε όσους προορίζονται. Εδώ το μόνο που χρειάζεται  -όπως είπα και παραπάνω -είναι μεγάλη προσοχή για μη γίνει κανένα λάθος και "χαϊδέψεις" όνειρο άλλου σε άλλον! 
Α! Επειδή βαριέμαι πια να βάζω εισαγωγικά στο "χαϊδεύω" ή  στο "χάιδεμα" το σταματώ από τώρα.   
    Είναι σημαντικό να τονίσω, πως όταν  λέω όνειρα,  εννοώ μόνο αυτά που βλέπετε όταν βρίσκεστε σε κείνη την κατάσταση που αν  δεν με απατάει η μνήμη μου την ονομάζετε ύπνο. Για την υπόλοιπη δραστηριότητα σας ο Πρώτος της Τριάδας, σας έχει δώσει το ελεύθερο να κάνετε του κεφαλιού σας. Αν κρίνω πάντως από το όσα είχατε κάνει μέχρι τότε τουλάχιστον που ήμουνα κι εγώ εκεί μαζί σας, νομίζω ότι θα έρθει  η στιγμή που ο Μεγάλος της Τριάδας θα ακούσει τον Υιό, πως ήταν λάθος η δημιουργία σας και στα αλήθεια τότε, "ένας Θεός μόνο ξέρει τι θα σας συμβεί."
    Πάντως εγώ δεν μπορούσα ποτέ μου να φανταστώ, τότε που βρισκόμουνα φυλακισμένος μέσα κείνο το απαίσιο πράγμα που το λέτε σώμα και που τώρα το έχετε καταχωνιάσει κάτω από χώματα, πως θα ερχόταν ο καιρός να γράφω τόσα - ας τα πούμε σενάρια - και να έρχομαι κοντά σας εκεί για να σας τα χαϊδέψω. 
    Εντάξει, εδώ που είμαι τώρα έχω την ευχέρεια να γράφω πολλά όνειρα ταυτόχρονα, κομμένα και ραμμένα για τον καθένα χωριστά. 
Μόλις τα τελειώνω τα παίρνω μαζί μου, δηλαδή γίνομαι εγώ ο ίδιος όλα τα όνειρα μαζί και έρχομαι εκεί και χαϊδεύω απαλά στο μυαλό του καθενός το όνειρό του.  Το απαλά, το υπογραμμίζω γιατί αν κάτι γίνει άτσαλα υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος ο "στόχος" - όπως σας λέμε εμείς- να μας πάρει είδηση και να αρχίσει το πιο επικίνδυνο, το πιο τραυματικό παιχνίδι της ύπαρξής μας. 
Να δημιουργηθεί δηλαδή σχέση μεταξύ "στόχου" και Εφαψία - Ονειροπλάστη. 
Αν και όποτε συμβεί αυτό είναι η απόλυτη καταστροφή και για μας αλλά και για τον "στόχο". 
Και ξέρετε γιατί; 
Γιατί απλούστατα τότε γεννιούνται τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Μάλιστα αγαπητοί στόχοι! Τα φαντάσματα! Ανατριχιάσατε ε;
Τα φαντάσματα είναι τα πιο επικίνδυνα, τα πιο ανεξέλεγκτα  όντα - που λέει ο λόγος-  που  υπάρχουν, γιατί δεν δημιουργήθηκαν ποτέ και από κανέναν παρά γεννιόνται μονάχα από την λάθος, ανίερη και μιαρή σχέση ενός από μας με έναν από σας εκεί.    
    Το χειρότερο δε είναι πως ένα φάντασμα "παράγεται" πάνω σε μια από τις σημαντικές στιγμές της   δραστηριότητας μας. Την ώρα δηλαδή που χαϊδεύουμε τον εγκέφαλο των στόχων μας για να του χαρίσουμε το όνειρο, που είναι στην κυριολεξία το μήνυμα της ηγεσίας της Τριάδας προς τα δημιουργήματά της. 
    Αν το χάιδεμα  γίνει με τρόπο που ο στόχος αντιληφθεί την παρουσία μας, τότε τέρμα. 
Και εμείς αλλά και ο στόχος παγιδευόμαστε για πάντα σε μια φοβερή σχέση που δεν λήγει ούτε μετά το τέλος της παρουσίας του στόχου μέσα στο σώμα του. Εμείς δε οι Ονειροπλάστες, οι Εφαψίες, όταν γίνουμε Φαντάσματα δεν μπορούμε πια να επιστρέψουμε στο χώρο μας και να περιμένουμε μήπως κι ανέβουμε στην ανώτερη βαθμίδα εκεί που όπως λένε ζούνε οι Άγγελοι.      Μένουμε και περιφερόμαστε στις βρωμερές παρυφές της ζωής του στόχου. 
    Επειδή όμως δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε εκεί αρχίζουμε να παίζουμε διάφορα παιχνίδια. Εμφανιζόμαστε, ας πούμε τις νύχτες φορώντας αστεία ιμάτια και ουρλιάζουμε σαν εκείνα τα άγρια ζώα, τους λύκους, για να τρομάξουμε τον στόχο ή όποιον άλλο είναι κοντά του. Μας πιάνει η μανία να σέρνουμε τις νύχτες στα πατώματα έπιπλα, και άλλα αντικείμενα με προτίμηση στις αλυσίδες  (ιδέαν δεν έχω γιατί),  και να  χασκογελάμε. Φυσάμε παγωμένο αέρα στο σβέρκο του στόχου σε κλειστό μέρος. Αλλάζουμε θέσεις στα πράγματα που είναι γύρω του για του "κόψουμε την χολή" από τον φόβο, όπως λέτε. 
Πολλές βλακείες - παιδιάστικες θα έλεγα- κάνουν τα φαντάσματα γιατί απλώς δεν έχουν τι άλλο να κάνουν πια, μια αιωνιότητα εκεί που παγιδεύτηκαν.
    Εγώ πάντα είχα την ελπίδα ότι με την δεξιότητα που με διέκρινε στην ονειροπλασία και στο χάιδεμα του ονείρου στον εγκέφαλο, δεν θα την πάθαινα ποτέ την νίλα να γίνω φάντασμα. 
    Καλύτερα μα τον Θεό - ωχ, λάθος αυτό το "μα το Θεό"- να πήγαινα στο άλλο τμήμα εκεί που οι συνθήκες είναι φοβερές και στην ηγεσία βρίσκονται κάποιοι παράξενοι τύποι  με σαδιστικές τάσεις που εσείς εκεί τους λέτε διαβόλους ή σατανάδες, παρά να ξεπέσω σε φάντασμα. 
    Φαίνεται όμως πως αλάνθαστα είναι μόνο τα μέλη της Τριάδας, αν και αυτό παίζεται τελικά. Φαίνεται επίσης πως κάτι αδυναμίες και κακές συνήθειες δεν κόβονται εντελώς ούτε μετά τον χωρισμό από κείνο το αδύναμο πράγμα που το λέτε σώμα και το χώνετε κάτω από δυο μέτρα χώμα. 
    Τώρα που τα γράφω αυτά, σαν μακρινή ηχώ μου έρχονται κάτι φωνές  μάλλον από τον καιρό που ήμουν ακόμη μαζί σας να απευθύνονται σε μένα και να λένε: 
    «Εσένα τελικά οι γυναίκες θα σε φάνε!»
Τότε γελούσα κομπάζοντας! 



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

     












20 σχόλια:

  1. Όσο πάει και γίνεται καλύτερο. Ειδικά που ο Εφαψίας - ήρωας της ιστορίας μαθαίνουμε πως έχει αδυναμία στο ασθενές φύλο... Έχω την εντύπωση πως θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ιστορία όσο προχωράει ;)

    Την καλησπέρα μου Ύψιστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @teleytaios
      Φίλε τελευταίε και πρώτε -παράξενη σειρά - αλλά υπάρχει και το "οι έσχατοι έσονται πρώτοι" και το αντίστροφο- αυτό το ασθενές φύλο τελικά είναι τόσο ισχυρό που η δύναμη του δεν έχει όρια. Ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσει! Σε ευχαριστώ που ήλθες και....σε τιμά που με προσφωνείς "Ύψιστε" καθώς αναγνωρίζεις την αξία μου! χα χα χα. Ταπεινοφροσύνη όμως ε; Γεια σου Κώστα μου! Έχουμε πολλά να πούμε.

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ Χριστόφορε έχω την εντύπωση ότι θα γίνουμε καλά φιλαράκια με τον Εφαψία σου!Ανυπομονώ να τον γνωρίσω καλύτερα και να μάθω επιτέλους τί μας περιμένει, όταν θα φύγουμε κάααααααποια (μακρινή ελπίζω) στιγμή από εδώ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @porcupine
      H προσδοκία σου να γνωρίσουμε τον Εφαψία καλύτερα θα ληφθεί σοβαρά υπόψη λόγω της μακρόχρονης σχέσης μας αλλά και από τον φόβο μου μη θυμώσεις και μου τινάξεις μερικά από τα αγκαθάκια σου μικρό σκαντζοχοιράκι. Είναι πάντα αναζωογονητικό να σε βλέπω. Καλή σου μέρα και σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  3. Πως μπορώ να στείλω ένα μήνυμα στον Εφαψία σου... να πραγματοποιήσει μερικά από τα άπειρα απραγματοποίητα όνειρά μου;
    Περιμένω τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @FLORA GIA
      Το πως μπορείς να στείλεις μήνυμα στον Εφαψία ίσως μας το αποκαλύψει ο ίδιος στο χειρόγραφό του. Έχε πάντως έτοιμο εσύ τι θέλεις να του μεταφέρουμε και θα δούμε.
      Πάντως σε μένα το μήνυμα της εδώ παρουσίας σου είναι μήνυμα πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχιση της ιστορίας αυτής και μάλιστα υπό συνθήκες οράσεως μου πολύ κακές. Φαίνεται όμως ότι όλη αυτή η θολή εικόνα που έχω ακόμη στο ένα μου μάτι μου γεννάει αυτές τις ιστορίες. Ίσως όταν κάποτε αποκατασταθεί η όραση, σε ότι έχω γράψει αυτήν την περίοδο να δώσω τον γενικοί τίτλο : «Ιστορίες μια θολής ματιάς» χα χα χα Καλή σου μέρα και να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  4. ναι καλά σιγά μη και δε διαβάσω εσένα τέτοια ώρα!
    άσε που μπήκα και μπερδεύτηκα έλειψα λίγο και τα έκανες εδώ μέσα...άσε μην πω...φεύγω και έρχομαι πάλι κανένα πρωινό!


    Καλο Σ/K Χριστόφορε μου
    εύχομαι να είδες φως...δεν ξέρω...της ημέρας της λάμπας...το Άγιο φως...Φως τέλος πάντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ElenaG
      χα χα χα . Έλενα μου εκεί είναι το πρόβλημα! Τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπω. Πάντως είναι θολό. Τώρα αν έχει και κάποια ευλογία από κάπου δεν το ξέρω. Μπορεί όμως να σε δει εσένα και όσες φίλες και φίλους δρασκελούν το κατώφλι αυτό.
      Καλή σου μέρα και έλα κανένα πρωινό με την λιακάδα και τα πουλιά να κελαηδούν!
      Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  5. Χροστόφορε, τελικά πουθενά δεν αποφεύγονται τα λάθη.
    Ούτε εκεί,ούτε εδώ!
    Ήδη τρέμω το λάθος χάιδεμα που μπορεί να κάνει ο πάσα ένας…. άυλος Εφαψίας η Ονειροπλάστης!
    Πολύ δυναμική η επιστροφή σου Χριστόφορε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @xristin
      Μην ανησυχείς τους έχω υπό τον έλεγχό μου. Όποιος τολμήσει να σε πλησιάσει με...πονηρούς σκοπούς ξέρει που θα τον στείλω να ψήνεται! χα χα χα
      Σε ευχαριστώ για το "δυναμική επιστροφή" . Χρειάζομαι τέτοιες ενθαρρύνσεις. Καλό Σ/Κ να έχεις και να μου αναφέρεις κάθε ενόχληση απο τους τύπους αυτούς!

      Διαγραφή
  6. Πάντα υπό έλεγχο θα έχεις τα πάντα, είμαι σίγουρος.
    φαίνεται από τον τρόπο που πατάς, για να γράψουν, τα πλήκτρα.
    είσαι άνθρωπος που με τον νου του επεξεργάζεται τα πάντα.
    και φυσικά αρέσεις πολύ στις γυναίκες. γιατί βλέπουν σε σένα αυθεντικό χρυσάφι.
    και από τις λίγες φορές στην ζωή τους, δεν κάνουν λάθος.
    ο Εφαψίας σου νιώθω ότι θα δραματοποιήσει τις μέρες μας.
    ποιός σε προλαβαίνει στην σκηνοθεσία εσένα;
    την καλημέρα μου ψηλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ
      Φίλε με τα μεγάλα δόντια χα χα χα, η εβδομάδα που μας έρχεται ίσως κρίνει πολλά στον τομέα της όρασης.
      Αραγε σκέπτομαι τώρα, μήπως ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα μέσα από αυτήν την ομίχλη, μήπως λέω, γεννάει αυτούς τους Εφαψίες;
      Πως είσαι φίλε μου εσύ; Ξέρεις πόσο χαίρομαι όποτε σε βλέπω να δρασκελίζεις τούτο το κατώφλι! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια με την βαρύτητα που έχουν για μένα ...και να προσέχεις!

      Διαγραφή
  7. Εύρημα η εξήγηση της δημιουργίας των φαντασμάτων.
    Τελικά ονειροπάστες ; εφαψίες ; ονειροπλάστες -εφαψίες ;
    Προσωπικά προτιμώ το ονειροπλάστες.

    Ωστε ο εφαψίας ήταν και εν ζωή εφαψίας ; Ενδιαφέρον...
    Μήποως μιλάς για κανένα σκελετωμένο από anorexia nervosa φίλο σου ;
    Λέω εγώ τώρα...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @GiP
      Χωρίς "επαφή" (εφάπτομαι) δεν πλάθεται τίποτα. Ούτε όνειρα. Πάντως την έλαβα υπόψη την εισήγηση σου όπως είδες.
      Χάρηκα που εντόπισες εκείνο που ήθελα να εντοπίσεις.
      Η διάγνωση για τον εν λόγω φίλο μου δεν είναι anorexia nervosa αλλά anorexia scherzosa!! :) Μάθαμε και τα χαμόγελα τώρα!!!! χα χα χα

      Διαγραφή
  8. Το μαρτύριο της σταγόνας, με τις συνέχειες σου Μaster Christoforo!!!!! Άραγε κι εσύ σε συνέχειες διαβάζεις το χαρτί με τις εξομολογήσεις του ονειροπλάστη (ΣΟΥ.... τελικά)!!!!! Τέλος πάντων, στο θέμα μας τώρα.
    Άκου τι μαθαίνει κανείς ξαφνικά. Αν λέει δημιουργήσεις σχέση με τον ονειροπλάστη σου, τότε την έχεις κάνει την τύχη σου. Αποκτάς μόνιμη παρέα ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!! Α πα πα πα!!!! Θα σταματήσω να τον περιμένω κάθε βράδυ, να μου χαϊδέψει όνειρα. Σταματώ να τον σκέφτομαι, να τον περιμένω και μερικές φορές να προσπαθώ να δώσω δική μου προέκταση στο όνειρο που του 'ρθε να μου "φυτέψει" ένα συγκεκριμένο βράδυ...... Άσε που σταμάτησα το ψαχούλεμα στην δική μου εγκυκλοπαίδεια .... δεν θέλω να βρω κανένα ίχνος τους.... Σκέψου να είναι και ο δικός μου "λάτρης του ποδόγυρου";;;; Λες γι' αυτό να με διάλεξε; με αυτό το κριτήριο; Τον υποπτεύομαι ότι μόλις με βαρέθηκε, μου χάιδεψε το όνειρο ότι οι χοντρές δεν είναι ωραίες ώστε να μην ονειρεύομαι τίποτ' άλλο παρά την λέξη δίαιτα και να μπορεί αυτός να μου ξεφεύγει για να ασχοληθεί τις .... όμορφες και δίμετρες της παρέας......
    Θυμάμαι καλά τι του είχα πει τότε.... Εσένα οι γυναίκες θα σε φάνε.......

    Ανηψιέ μου, φτιάξε επιτέλους αυτό το αριστερό μάτι, για να μπορέσεις να διαβάζεις με μεγαλύτερη ευχέρεια και συχνότητα το γράμμα του εφαψία-ονειροπλάστη σου.....
    Εν αναμονή!!! Φιλώ σε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @marimar
    Πάντοτε με εντυπωσίαζε σε σένα η ταυτοποίηση σου με όποιο κείμενο διαβάσεις. Έχει κανείς την αίσθηση ότι εσύ το έγραψες καθώς - και συμβαίνει συχνά αυτό- με το σχόλιο σου δείχνεις με κάποιο μαγικό τρόπο τον δρόμο στον γράφοντα.Αυτό είναι το μεγάλο προσόν ενός άριστου editor.Τελικά πρέπει να υποθέσω πλέον βάσιμα ότι έχεις ήδη τις ικανότητες να χαϊδέυεις όνειρα σε κείνους στους οποίους γράφεις. Ξέρεις πόσες ιδέες προέκυψαν από αυτό σου το σχόλιο.
    Ναι το ονειροπλάστης είναι πιο όμορφη σαν λέξη αλλά σκέφτηκα ότι όπως σε διάφορα επαγγέλματα ή ειδικότητες έχουν παρατσούκλια (πχ οι χειρουργοί = χασάπηδες) έτσι κι εκεί εκείνοι που μπορούν να αγγίζουν του θνητούς ίσως οι άλλοι να τους φωνάζουν εφαψίες.
    Πάντως θα δω προχωρώντας πως θα το χειριστώ.
    Στο μεταξύ περιμενω ακόμη πότε θα με ειδοποιήσουν να πάω για την επέμβαση.
    Πολύ με ευχαρίστησε η επίσκεψή σου γιατί μου χάιδεψες ιδέες. Καλό σου απόγευμα Θεία μοθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ είμαι σίγουρη ότι αυτός ο Εφαψίας που διηγείται δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόφορο τον δικό μας:))
    Η ιστορία σε άλλη διάσταση
    που πολύ έξυπνα μας παρασέρνεις!
    Ωστόσο μ'αρέσει πολύ το εκλεπτυσμένο χιούμορ του τύπου και ανυπομονώ να ακούσω τις ιστορίες που'χει να μας διηγηθεί.

    Απογευματινά ζεστά με γεύση
    φρεσκοψημένου καφέ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zoyzoy
      Ετσι μπράβο! Φρεσκοψημένος καφές μάλιστα!
      Ο τύπος αυτό που λες θα δούμε πως θα μας αποκαλυφθεί στην συνέχεια. Ναι έχει χιούμορ όπως φαίνεται αλλά τι στο καλό θέλει και μας άφησε τούτο το χειρόγραφο. Ίδωμεν,(αυτό βέβαια είναι ευχή και για μένα προσωπικά. Ίδωμεν λοιπόν!)
      Γέμισε ο τόπος γλυκιά ζεστασιά και αρώματα. Ευχαριστούμε (ο Εφαψίας κι εγώ βεβαίως, βεβαίως)

      Διαγραφή
  11. Πάντως αν κρίνω απ'τα λίγα όνειρα που θυμάμαι ο δικός μου Εφαψίας δεν πρέπει να έχει και πολύ φαντασία. Αφού κάθε φορά δανίζεται την ιδέα από κάτι που είδα και άκουσα στη διάρκεια της ημέρας και δεν ειναι καν αυτό που μου έκανε την μεγαλίτερη εντύπωση. Ευχαριστως θα τον άλλαζα με εναν πιό ευφάνταστο. Αλήθεια έχω μια απορία. Αν ο Εφαψίας κάνει το λάθος και γίνει αντιληπτή η παρουσία του από τον στόχο, οπότε είπαμε μετατρέπεται σε φάντασμα, από κεί και πέρα ποιός χαιδεύει τα όνειρα στον στόχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©
      Εξυπνότατη, και πολύ λογική η απορία σου και όχι μόνο. Θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Αυτό είναι που χαίρομαι σε αυτές τις επαφές (μιλάω για τα σχόλια τώρα) μπορούν να σε οδηγήσουν σε έναν πιο σωστό δρόμο ή μπορεί να σου χαρίσουν πολύτιμες ιδέες. Ειλικρινά σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου αυτή. Να είσαι καλά!!!!!

      Διαγραφή