Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ

Θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, πως την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Ιουνίου, 2014 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου, ΟΨΕΠΟΤΕ - ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ. 
Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να σας δω εκεί, αλλά και ιδιαίτερη χαρά για να μην μιλήσω για την συγκίνηση, καθώς πολλές και πολλούς από σας δεν σας έχω αντικρίσει ακόμη. Ίσως αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά.
Στο πόστερ που δημοσιεύεται παρακάτω, δεν αναφέρεται ότι θα μιλήσει για το βιβλίο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων της Αιθιοπίας κύριος Νικόλαος Βοζίκης και αυτό διότι το εκλεκτό βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ στη Στοά στο Χαλάνδρι, είχε ήδη τυπώσει το έντυπο πριν συμφωνήσουμε με τον κύριο Βοζίκη ότι θα μας κάνει την τιμή να παρίσταται και να μιλήσει.
Επειδή τα γράμματα είναι πολύ μικρά θα γράψω εδώ τι αναφέρεται  και τι όχι στο κείμενο του πόστερ καθώς και την την διεύθυνση του βιβλιοπωλείου:






«Ντίρε Ντάουα, Αντίς Αμπέμπα, Αθήνα, Αιθιοπία και Ελλάδα του ’50, του ’60 και του ’70.
Μυθοπλασίες, οδοιπορικό μιας ζωής σε δύο ηπείρους, εικονοπλασίες που μαγνητίζουν και ιστορίες που εξελίσσονται σαν σε κινηματογραφική ταινία, δοσμένες μέσα από ένα αδέξιο γραφικό χαρακτήρα ενός παιδιού.
Θα μιλήσουν ο κος Νικόλαος Βοζίκης Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων της Αιθιοπίας και ο συγγραφέας Χριστόφορος Παπαχαραλάμπους.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.»

Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία - Ανδρέα Παπανδρέου 11 (Εντός στοάς) Χαλάνδρι 15232.
Τηλέφωνο 2106800644-6 emai: info@evripidis.gr


Καλή αντάμωση λοιπόν την ερχόμενη Πέμπτη στο βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ στη Στοά. 

23 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις, αλλά επειδή εκείνη τη Πέμπτη θα είμαι στο Ν.Ψυχικό, οι πιθανότητες να βρεθούμε είναι πολλές... καλά να είμαστε!
    ΑΦιλιά πολύ χαρούμενα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Άιναφετς
      Θα είναι μεγάλη η χαρά μου να σε. Ακριβώς, καλά να είμαστε πολύ καλά το λές!
      Όλα σου τα ΑΦ είναι πηγή χαράς!

      Διαγραφή


  2. Καλοτάξιδο το πόνημά σου Χριστόφορε! Οι απαράμιλλες ιστορίες σου σε χαρτί, ευλογία για την πεζογραφία..
    και δεν θα κουραστώ να λέω ότι είσαι μία ψυχή από αυτές που πολύ μου αρέσουν..
    Όλα να έχουν την επιτυχία που λαχταράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Stratis Parelis
      Τα λόγια που μου αφιερώνεις έχουν τεράστια αξία αν σκεφτεί κανείς από ποια πηγή προέρχονται και τι χαρίζει τούτη, με πλούτο ψυχής!

      Διαγραφή
  3. Χριστόφορέ μου, με βάζεις σε πειρασμό, αλλά οι μετακινήσεις μου είναι πολύ δύσκολες τις καθημερινές τον τελευταίο χρόνο και για πόσο ακόμα δεν ξέρω...
    Όμως εγώ κρατώ στα χέρια μου το βιβλίο σου και μ' αυτό ταξιδεύω σε άλλες εποχές ...παρέα με ένα λιοντάρι κι ένα παιδί με κοντά παντελονάκια !
    Καλή πορεία θα έχει το έργο σου, δεν το εύχομαι μόνο, το γνωρίζω με σιγουριά
    και όπως έχω ξαναπεί, έχεις πολλά να δώσεις ακόμα!

    Με το καλό να έρθει εκείνη η μέρα της παρουσίασης... να βουίξει το Χαλάνδρι και όλα τα γύρω περίχωρα :-))




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Levina Vil
      Λεβίνα μου πολύ λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι κορίτσι μου. Εύχομαι κι αν δεν φτάνει αυτό θα προσεύχομαι (πράγμα σπάνιο) να πάψεις να ταλαιπωρήσαι όσο γίνεται πιο σύντομα.
      Το ότι το παιδί με τα κοντά παντελονάκια βρίσκεται στα χέρια σου είναι για μένα σαν βρίσκεται στα πιο τρυφερά χέρια που θα μπορούσε να βρει.
      Οι ευχές σου που νιώθω από πόσο βαθιά μέσα απο την ψυχή βγαίνουν μοιάζουν σαν εντολή προς το μέλλον που είναι δύσκολο να παρακαμφθεί. Τώρα αν θα βουίξει το Χαλάνδρι ή όχι θα εξαρτηθεί και από το πόση ενέργεια θα έχει απομείνει σε όλους μας μετά από περικοπές που έχουμε υποστεί από τους ...σωτήρες μας. Στέλνω τις ευχαριστίες μου που ελπίζω να έρθουν εκεί και να σου πούν πόσο σημαντικός άνθρωπος είσαι, και σου ευχηθούν περαστικά. Θα σε ενημερώσω πάντως για όλα.

      Διαγραφή
    2. Αχ Χριστοφορέ μου έτσι όπως το έγραψα φάνηκε πως έχω κάποιο πρόβλημα υγείας... λάθος μου...
      Μη στενοχωριέσαι , είμαι καλά, πρόβλημα μετακίνησης έχω γιατί μένω σε μέρος χωρίς συγκοινωνία και δεν έχω σε καθημερινή βάση αυτοκίνητο για να μετακινηθώ ... ίσως να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα, γιατί είναι πραγματικό πρόβλημα τελικά, μέσα στους επόμενους μήνες... ευελπιστώ τουλάχιστον!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σου και λυπάμαι που σε ανησύχησα...
      Αν τα καταφέρει η Στεφανία κι έρθει να είσαι σίγουρος πως θα μου πει για τις επιτυχίες σου :-))
      Τα φιλιά μου και καλό ξημέρωμα εύχομαι....

      Διαγραφή
    3. @Levina Vil Ουφφφ! Δεν μπορείς να φανταστείς την ανακούφισή μου!!!! Ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αφου δεν υπάρχει θέμα υγείας όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα κι ας μας ταλαιπωρούν. Ευχαριστώ που με ενημέρωσες γιατί ομολογουμένως είχα ανησυχήσει και προβληματιστεί πολύ! Καλό Σ/Κ να έχεις Λεβίνα μου!

      Διαγραφή
  4. Καλή επιτυχία εύχομαι στην παρουσίαση! Μενω εκτος Αθηνων, σου στελνω ολη τη θετικη μου σκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΕΚΦΡΑΣΟΥ
      Με το που την έγραψες την ευχή σου, ήρθε και που ψιθύρισε στο αυτί αυτό που αναφέρεις για την θετική ενέργεια σου. Την αισθάνομαι ήδη! Θα είναι σαν είσαι εκεί
      Σε ευχαριστώ πολύ - πολύ!

      Διαγραφή
  5. Με το καλό αγαπητέ μου Χριστόφορε!
    Χαίρομαι τόσο πολύ που εισακούστηκα όσον αφορά το βιβλίο, σκέψου πόση περισσότερη χαρά θα πάρω όταν με το καλό εισακουστώ και για την ταινία! (Σκηνοθέτες όλου του κόσμου ετοιμαστείτε παρακαλώ, δεχόμαστε προσφορές!!!)

    Αδημονώ να ειδωθούμε ξανά, καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Mary
      Καλό μήνα Μαίρη μου. Αν αναλάβεις εσύ τις επαφές με τους εκατοντάααααδες σκηνοθέτες θα λάβεις και μερίδιο από τα εκατομμύριαααα των εισπράξεων συν μια βίλα στο Χόλιγουντ και στην Γαλλική Ριβιέρα αλλά και στην λίμνη Κόμο παρέα με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ! χα χα χα. Να σαι καλά Μαίρη μου και καλή αντάμωση! Σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  6. Με το καλό ν' ανοίξει τα πανιά του το βιβλίο σου
    που θ' αρμενίζει τους ανθρώπους μαζί σου στις όχθες του Νείλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @FLORA GIA Φλώρα σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου. Είναι όμορφα τα λόγια σου. Να σαι καλά κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  7. Xριστόφορε τις ολόψυχες ευχές μου για το νέο σου βιβλίο! Την ώρα εκείνη είμαι συνήθως ακόμα στο γραφείο. Λίγα μέτρα πιο κάτω απ' το βιβλιοπωλείο του Ευρυπίδη. Η σκέψη μου και η καρδιά μου θα σε συντροφεύουν.
    Εγκάρδιες ευχές και καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Maria Kanellaki Η γειτνίαση με τον χώρο της παρουσίασης είμαι βέβαιος πως φέρει τις σκέψεις σου στην εκδήλωση και θα την ομορφύνουν. Καλό μήνα και σε σένα Μαρία μου και όλα τα καλά με πρώτη την υγεία.

      Διαγραφή
  8. Αυτές τις στιγμές ζηλεύω που μένω στο νησί!
    Θα'θελα να'΄μουν εκεί να χαίρομαι μαζί σου αυτές τις στιγμές.
    Θα επικοινωνούμε όπως πάντα τηλαπαθητικά!
    Στέλνω τις ευχές μου για καλή επιτυχία στην εκδήλωση
    και πολλά δροσερά με τ'αρώματα της θάλασσας
    να σε συντροφεύουν!
    Καλοτάξιδο να'ναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @zoyzoy Εγώ πάντα ζηλεύω που μένεις σε νησί. Είμαι πάντως βέβαιος ότι τις ευχές που στέλνεις θα τις αισθανθώ αφού θα μυρίζουν θάλασσα και θα φέρουν την ομορφιά ψυχής και αισθημάτων σου. Σε ευχαριστώ Ζουζού μου. Πάντα καλά να είστε όλοι σας.

      Διαγραφή
  9. καλοταξιδο φιλε μου το ομορφο βιβλιο σου , αν δεν με χρειαζεται η κορη μου λογω πανελληνιων θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @marilise Πρώτα - πρώτα να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στην κόρη σου. Είναι δε απολύτως φυσικό, εκείνη, τούτη την στιγμή να είναι το βασικότερο μέλημά σου. Όπως και να χει εγώ πρώτα θα χαρώ να πάει καλά το παιδί. Αν όμως τα καταφέρεις και έρθεις θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα.

      Διαγραφή
  10. Εξαιρετική η παρουσίαση του βιβλίου σου αγαπητέ Χριστόφορε!
    Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
    Ξεκίνησα το συναρπαστικό ταξίδι στη Γη του Γαλάζιου Νείλου κι η πένα σου με καθηλώνει όπως πάντα!
    Αν και δεν έχω χάσει καμία σου ανάρτηση, η αίσθηση του βιβλίου μακριά από την οθόνη του υπολογιστή είναι μαγευτική και σίγουρα δε συγκρίνεται.
    Για πολλοστή φορά θα ευχηθώ από καρδιάς τα καλύτερα!

    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η παρουσίαση του βιβλίου σου, ήταν από τις πιο ζεστές, τρυφερές και χαρούμενες στιγμές που έχω ζήσει τελευταία και αυτό βασικά έχει να κάνει με την συνάντηση μας. Είναι "αλλιώς" να κοιτάς τον άλλο στα μάτια και να βλέπεις το χαμόγελο του και άλλο να επικοινωνείς μέσα από μια οθόνη, όσο και αν ανοίγεις τη καρδιά σου!
    Μεγάλη χαρά μου έδωσε και η μητέρα σου που είχα τη τύχη να κάθομαι δίπλα της και ν' ακούω τα σχόλια της... εξαιρετική Κυρία!

    Α ληθινά Φ ιλιά καρδιάς και να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογένεια σου! :)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ερχόμουν ασφαλώς στην παρουσίαση,
    αλλα δεν πειράζει, θα το αγοράσω αν το βρω μπροστά μου γιαιτ γράφεις καλά.
    Μπράβο που το εξέδωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή