Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ (ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑς)


Αυτος ο ΕΚΤΟΡΑς πυροβολεί χωρίς προειδοποίηση. Τα κείμενα του έρχονται σα χρυσόσκονη όταν δεν τα περιμένεις.  Γράφει τόσο δροσερά που σου έρχεται να τα  ρουφήξεις τα γραπτά του.  Είναι τρομερός . ΑΑΑΚΝ ΠΙΑ!!!
______________________________________________________________________________


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Το καρό προβατάκι με τα τρία πόδια μίλησε..! Ήξερα πια ότι αν ήθελα να βρω το γουρουνάκι μου έπρεπε να φανώ γενναίος. Ο μαύρος αυτοκράτορας απασχολούσε ακόμη την φθονερή τίγρη, που τώρα της έλειπε και η ουρά , έτσι μπορούσα να φύγω ανενόχλητος. Περίμενα να νυχτώσει και τότε το άκουσα να έρχεται. Το τρένο του τσίρκου δεν αργούσε ποτέ. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά μού. Η αρκούδα που έκανε πάντα τραμπάλα με τον μονοχείρα κλόουν με κοίταξε και μου έκανε νόημα να ανέβω. Άρπαξα την μάγισσα με την σκούπα, σκούπισα τα πρώτα σκαλιά από τις σερπαντίνες και ανέβηκα. Τo τρένο ξεκίνησε. Έπρεπε να βρω τη φωνή της γάτας αλλά δεν μπορούσα. Βρήκα της αγελάδας. Μέσα στο σκοτάδι άκουσα τον αυτοκράτορα να με φωνάζει. Ήθελε να μπει μέσα, ΕΠΡΕΠΕ να του ανοίξω. Πριν κατέβω είπα στον ποντικό -που τώρα έλεγε την τρομερή ιστορία της πάπιας- 'I ll be back. Δεν με άκουσε.....

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι όχι για ανάρτηση

    Τα τελευταία κείμενα του Έκτορα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ !! μου θυμίζουν τον Lewis Caroll και το αριστούργημα του ¨η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων". Μήπως και εκείνο για την εποχή του ένα ταξίδι σε άγνωστες διαστάσεις με οδηγό την φαντασία δεν ήταν ?

    Όσο για τον Christobal... όσο τον διαβάζω, τόσο τσαντίζομαι ! Που δεν εκμεταλλεύεται το μεγάλο συγγραφικό του ταλέντο ! Πάλι καλά που άρχισε πάλι να το ξεδιπλώνει !

    Η δε αφεντιά μου... σήμερα σας πήγε μακριά, δεν έχετε παράπονο... Μετά τις γιορτές πάλι, εκτός αν ο Έκτορας ή ο Christobal ή κάποιος άλλος φίλος από αυτή τη φανταστική συντροφιά με "τσιγκλίσει". Τότε θα γράψω, και ας φάω κανένα μελομακάρονο λιγότερο ! Καλό θα μου κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή