Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ (του ΕΚΤΟΡΑς)


Ο ΕΚΤΟΡΑς, συνεχίζει το γοητευτικό του ταξίδι  στους παραμυθένιους του δρόμους ανάμεσα σε παράξενους γίγαντες. Μαγεύεσαι και παρασύρεσαι στον κόσμο που φτιάχνει με μαεστρία.
H ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ πέρασε φαίνεται από δημιουργικούς αστερισμούς.
Εχουμε δυο διαφορτικές αλλά ωραίες αναρτήσεις από την ΚΑΡΕΤΑ και ΕΚΤΟΡΑς.
___________________________________________________________________________________

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

      Το σκοτάδι είχε αρχίσει να καταπίνει τα βουνά, και όλα σιγά να ησυχάζουν. Έπρεπε να αλλάξω χώρο. Οδηγήθηκα λοιπόν στο μέρος των δυο γιγάντων. Ίσως το γουρουνάκι μου να είχε κρυφτεί εκει. Eδώ τα πάντα ήταν αλλιώς. Πρέπει να περάσω τις δοκιμασίες τους. Πρώτα κάθισα στο θρόνο του γίγαντα που κατάπινε συνεχεία, ήθελε να παίξουμε σκάκι χωρίς σκακιέρα. Έπρεπε να τον κερδίσω!

      Ήταν δύσκολος αντίπαλος αλλά ακόμα πιο δύσκολη ήταν εκείνη. Η βασίλισσα των γιγάντων, που για κάποιο περίεργο λόγο μου θύμιζε την τεραστία μελαχρινή γυναίκα, στεκόταν από πάνω μου με σήκωσε σαν να ήμουν φτερό και με παρέδωσε στο μικροσκοπικό δικτάτορα του βασιλείου των γιγάντων. Το πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου με κοίταξε καλά και έβγαλε μια φρικτή απόκοσμη κραυγή που ήξερα καλά τι σημαίνει. Καβάλησα την κόκκινη ακίνητη μηχανή μου έφυγα για το χώρο που μονό οι γενναίοι φτάνουν. Εκεί που τρέχουν τα νερά......


3 σχόλια:

  1. Τι όμορφα μοιάζει σα να ονειρέυεσαι. Ωραίες εικόνες.
    #963#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΚΤΟΡΑΣ είναι ασύλληπτος. Φεύγει σε ταξίδια παραμυθένια και μας αφήνει να παλεύουμε στα βαθιά νερά.
    Ο CRISTOBAL πάλι χάθηκε. Τι έγινε αυτή η ψυχή; Την έχει αράξει σε κανένα σαλέ μήπως; Κυνηγήστε τον. Μόνο έτσι κουνιέται αυτός.
    R.W.P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω μπει μερικές φορές χωρίς να αφήσω σχόλιο. Μου αρέσει να χαζεύω τα κείμεν σας. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορ να σας ακολουθησω στα ταξίδια σας γιατί δε έχω την ικανότητα γράφω σαν κ σάς. Όμως συνεχίστε εσεις
    ΛΑΚΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή