Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (από ΕΒΙΤΑ)

 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: "ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΙΑ!"
Κατέβα επιτέλους απ' αυτό το ρημάδι και κάνε τίποτα χρήσιμο! Δεν ξέρω τι, βρες το μόνη σου. Επιτέλους!  Τέλος η γυμναστική, να σε δω τώρα...Ναι, ντύσου καλά μην κρυώσεις, παχύδερμο.Συγνώμη δεν το εννοούσα, πάμε μην καθυστερείς, έχεις πολλές δουλειές! _________________________________________________________________________
    Δεν έχεις ιδέα τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν δεν ήσουν τόσο δειλή, θα μπορούσαμε να ζήσουμε έτσι όπως δεν τολμάει το μυαλό σου να ονειρευτεί, χαζή! Εξ αιτίας σου πρέπει να συμβιβαστώ με αυτή την βαρετή μετριότητα που εσύ αποκαλείς ζωή. Βαρέθηκα! Λέω να πάω καμιά βόλτα . Μην ανησυχείς, θα τα πούμε αργότερα..
Έτσι απλά με άφησε πάλι στο κένο, τώρα δουλειά, μόνο που ήξερα ότι δεν είχε νόημα, μόλις επέστρεφε θα τα πέταγα όλα για άλλη μια φορά στα σκουπίδια. Σκατά! Την χρειαζόμουν και το ήξερε...
    Δεν ήθελε να είναι εκεί, γι αυτό και ήταν τόσο απότομη, την καταλάβαινα αλλά με κατέστρεφε.
Αποφάσισα να την ξεχάσω για λίγο και να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου. Τα έκανα όλα σωστά, είχα πάρει μπροστά και ένιωθα τη ζεστασιά της δημιουργίας, ήταν ένα όμορφο πρωινό. Το μόνο που μ' έκανε να νιωθω ανεπαρκής, ήταν η βεβαιότητα της επιστροφής της...

4 σχόλια:

  1. Η ΕΒΙΤΑ,με κοφτές αλλά μεστές προτάσεις αρχίζει να μας περιγράφει μια παράξενη σχέση που ακόμη, με γοητευτικό τρόπο μας κρατάει στο σκοτάδι. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι αποκαλύψεις αλλά από την άλλη μου αρέσει και αυτό το σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυστήριο με την ΕΒΙΤΑ Είναι νομίζω το δεύετερο ή τρίτο κείμενο της. Μου αρέσει ο τρόπος που οργανώνει το περιβάλλον. Μου τραβάειέντονα το ενδιαφέρον να δω πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΒΙΤΑ πρέπει να άρχίσει να μας πυροβολεί με κεειμενα πιο συχνά γιατι καθε φορα μας αφήνει με την γευση. Ισςως και να ειναι ο στοχοςσ της. Περιμ΄νουμε να δουμε την εξελιξη.Γραφει ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατό, καλογραμμένο κείμενο, με φρεσκάδα αλλά και μία δόση μυστήριου για το που το πάει... 'Ολο και καλύτερη η Εβίτα, μεστότερη, λογοτεχνικότερη, ξέρει να μας κρατά.

    Κι άλλο Εβίτα, άσε τη φαντασία σου να πετάξει και μετά πες μας πάλι τι βλέπεις εκεί που σε πάει... Ξέρεις και το κάνεις τόσο ωραία ! Κι ΑΛΛΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή