Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ; (από ΚΑΡΕΤΑ)

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: "Ο ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ" 
Ένας σωρός από σώματά...αγκαλιασμένα για πάντα. 
Δίπλα το γιορτινό τραπέζι στρωμένο για τρεις. 'Κάθισε', μου είπε.
Καθίσαμε και περιμέναμε εκείνη που αργούσε πάντα.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ"
_________________________________________________________
     Κοίταξα τα χέρια μου με απορία. Μήπως δεν είναι αυτά τα χέρια μου; 
Είναι κόκκινα και λίγο ζαρωμένα...μάλλον δεν είναι δικά μου. Και αυτό το σώμα ποιος το άφησε εδώ; Αυτό σίγουρα δεν είναι δικό μου. 
Αδύνατο, χλωμό, πλαδαρό, όχι, όχι δεν είναι δικό μου αυτό το σώμα.
    Το δικό μου είναι ...είναι...μα..δεν θυμάμαι..δεν θυμάμαι πως είναι. Πρέπει να βρω έναν καθρέφτη, πρέπει να δω αν είμαι εγώ.
Αλλά αν δεν είμαι εγώ, ποιος είναι; ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.!!! 
    Σκότωσα λένε τους γονείς μου και κάτι άλλους. ΌΧΙ ΕΓΩ. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ λένε....όχι εγώ...εγώ ...εμένα με λένε...εγώ είμαι ο...
     Σας παρακαλώ αφήστε με τουλάχιστον να βρω τα χέρια μου. Η μητέρα μου θα στενοχωρηθεί αν μάθει πως δεν τα έχω πια. Έπαιζα πιάνο κάποτε.. ΠΟΤΕ;
 

6 σχόλια:

  1. Απο ΚΑΡΕΤΑ που είχαμε καιρό να δουθμε κείμενο βλέπυμε πως μας βάζει τώρα στο κόσμο τοθυ αρρωστημενου μυαλού με έξοχο τρόπο. Νομίζεις πως είσσαι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ", από ΚΑΡΕΤΑ είναι λες σαν σπουδή στη ψυχολογία. Λες και ο συγγραφέας έχει συνάφεια με τον χώρο. Όπως λέει και ο ΛΑΚΩΝ είναι έτσι γραμμένο που έχεις την αίσθηση πως όσα συμβαίνουν,συμβαίνουν εκεί δίπλα σου. Περιμένω την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι η πρώτη είσοδος μου στην παρέα σας. Διαβάζω σιγά σιγά όλα τα κείμενα. Είναι το στυλ που μου αρέσει.Ισως συμμετάσχω. Το τελευταίο κέιμενο της ΚΑΡΕΤΑ μου άρεσε ιδιαίτερα για την "οσμή" θα έλεγα που αναδίδει. Θα διαβάσω τα παλιότερα από το ίδιο άτομο. Χαιρετίσματα σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ αγχωτικό αλλά καλό, το κειμενο από ΚΑΡΕΤΑ. Το διάβασα το πρωί και πραγματικά σε βάζει σε μια παράξενη διάθση. Περιμένβ και εγω να δω που θα το παειι τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπεροχα αυτα που γραφετε...συγχαρητηρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή