Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΗΔΩΝΤΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

     




Τον ζηλεύω τον άτιμο τον γάτο




     Τώρα με αυτές τις αλλαγές και την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή των τηλεοράσεων, αναγκάστηκα κι εγώ, κατόπιν πιέσεως των παιδιών μου να προμηθευτώ νέα συσκευή. Γιατί η παλιά ήταν στην κιβωτό του Νώε!
    Πήγα που λέτε στο κατάστημα και παράγγειλα μια κατόπιν υποδείξεως των παιδιών μου. Πάλι καλά που ακόμη δεν τρώω ή δεν κοιμάμαι κατόπιν υποδείξεως των παιδιών μου. 
    Ζήτησα από το κατάστημα αν μπορούν να παραλάβουν την ογκώδη παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση μου κατά την παράδοση της νέας λεπτής και ντελικάτης. Μου είπαν ότι μπορούσαν ευχαρίστως. Ευγενέστατοι!
    Δυο μέρες μετά με πήραν από το κατάστημα, στο μαγαζί μας τηλέφωνο  και μου είπαν ότι μέσα σε μισή ώρα θα μου έφερναν  στο σπίτι την νέα μου τηλεόραση. Δηλαδή γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι. Πολύ ωραία ώρα!
Ευτυχώς που το μαγαζί μου είναι αρκετά κοντά στο σπίτι αφού πηγαινοέρχομαι με τα πόδια. Εκτός κι αν κάνει πολύ ζέστη ή αν με πιάνει εκείνη η τροχαντηρίτις μου οπότε με πετάει με το αμάξι η γυναίκα μου. Για όσες και όσους θέλουν να μάθουν τι είναι αυτή η τροχαντηρίτις, που την απέκτησα με τις παληκαριές μου να πηγαίνω τρέχοντας στο μαγαζί κάποια περίοδο.....
Για όσες και όσους θέλουν να μάθουν τι είναι η τροχαντηριτις ΕΔΩ


    Πήρα που λέτε των ποδαριών μου και πήγα σπίτι. Ανέβηκα πάνω, 
ξεφορτώθηκα την σκυλίτσα μας την Τανσού που ήθελε παιχνιδάκια και πήγα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου για να ξεπλύνω τον ιδρώτα. 
Είχα καιρό ακόμη. Γδύθηκα, φόρεσα ένα δροσερό παντελόνι μιας παλιάς μου πιτζάμας που θα το αποχωριστώ μόνον όταν γίνει σκέτο κουρέλι, έμεινα με το φανελάκι και πήγα στο μπάνιο. Δεν πρόλαβα να βρέξω λίγο τα μούτρα μου και χτυπάει το θυροτηλέφωνο. Αρπάζω μια πετσέτα, σκουπίζομαι στα γρήγορα και πάω να ανοίξω έτσι όπως ήμουν με το παλιό τριμμένο δροσερό όμως παντελόνι πιτζάμας μου και το κατάλευκο φανελάκι μου. Δεν ντρεπόμουν για το ντύσιμό μου. Στο κάτω κάτω άνδρας ήταν ο επισκέπτης δεν ήταν δα και η μαντάμ ντε Πομπαντούρ!
    Μένω στον δεύτερο όροφο οπότε σε ελάχιστο χρόνο ο άνθρωπος του καταστήματος είχε ανέβει. Ήταν ένας χοντρός μεσόκοπος κύριος που κρατούσε άνετα χωρίς κανέναν κόπο με το ένα χέρι την νέα τηλεόραση μέσα στην συσκευασία της. Υπέγραψα τα χαρτιά που μου έδωσε και έκανε να φύγει. 
    «Συγγνώμη!» του είπα και του έδειξα την ογκώδη παλιά τηλεόραση που την είχαμε βάλει πάνω στον καναπέ, «αυτήν δεν θα την πάρετε;» 
    «Α! Ναι! Το γράφει και το έντυπο!» απάντησε
    «Μπορείτε μόνος σας; Είναι βαριά!» είπα διστακτικά για να μη τον προσβάλω.
    « Αστειεύεστε βέβαια!» απάντησε χαμογελώντας «Παιχνιδάκι είναι!»
Πήγε στο καναπέ. Τράβηξε πιο ψηλά το παντελόνι του για να πιάνει η ζώνη και την κοιλιά του που εξείχε  και έσκυψε να σηκώσει το μηχάνημα. Ζορίστηκε! Τον έβλεπα!
    «Είναι βαριά ε;» ρώτησα
    «Πίπουλο!» απάντησε χαμογελώντας, αλλά με κατακόκκινο πρόσωπο (πίπουλο;)
Με τα πολλά κατάφερε και την κατέβασε στο πάτωμα. Αρχισε να την σπρώχνει σέρνοντας προς την έξώπορτα. Εσκυψα κι εγώ να τον βοηθήσω. Ήταν σαν σπρώχναμε μια κοντόχοντρη Οτομπιάνκι που έλεγε και το παλιό τραγούδι. 
    Φτάσαμε στην εξώπορτα, την άνοιξα και ξαναγύρισα πίσω από την τηλεόραση να τον βοηθήσω να την βγάλουμε έξω. Άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και σπρώχνοντας μαζί καταφέραμε να την βάλουμε μέσα. 
    « Έχω καροτσάκι κάτω! Σας ευχαριστώ δεν σας χρειάζομαι άλλο», είπε και έφυγε για το ισόγειο. Καλοσύνη του!!
Και εκείνη την στιγμή ακούω! ΝΤΟΥΠ!!! Τραντάχτηκε ο αέρας γύρω μου.  Ένα ρεύμα αέρα είχε κλείσει με φόρα την εξώπορτα του διαμερίσματός μου.
ΝΤΟΥΠ η πόρτα! ΝΤΟΥΠ και το ξερό μου το κεφάλι. Ήμουν έξω από το σπίτι μου χωρίς τα κλειδιά μου! Και τώρα; Θα έμενα εκεί μέχρι να έρθει η γυναίκα μου στις οκτώμισι το βράδυ που έκλεινε το μαγαζί; Με το παλιό παντελόνι της πιτζάμας μου και το  φανελάκι; Να είχα τουλάχιστον μαζί μου το κινητό!
    Υπήρχε μόνο μια λύση! Ήταν όμως σωστό; Το διπλανό διαμέρισμα!
Ήμασταν δυο διαμερίσματα στον όροφο. Εμείς και στο διπλανό μια κυρία χήρα εδώ και πέντε χρόνια. Αξιοπρεπέστατη και εμφανίσιμη γυναίκα. Πολύ πιο νέα από μένα!
Χωρίς να σκεφτώ και πολύ χτύπησα το κουδούνι! Μου άνοιξε αμέσως γιατί προφανώς είχε ακούσει την φασαρία που κάναμε με τον τύπο όσο σπρώχναμε την παλιά τηλεόραση. Φορούσε μια ελαφριά ρομπίτσα ή νυχτικιά(;)
(Μη με παρεξηγείτε αλλά δεν έχω ιδέα πως λέγονται αυτά που φοράνε οι γυναίκες στο σπίτι!)
    «Συγγνώμη Καίτη!» λέω ντροπαλά!
    «Τι συμβαίνει Χριστόφορε; Έπαθες τίποτα;» 
Της εξήγησα τι είχε συμβεί και της ζήτησα μήπως μπορούσα να περάσω από το μπαλκόνι της στο δικό μας για να μπω από την μπαλκονόπορτα του σαλονιού μας στο σπίτι μου.
    Η γυναίκα δέχτηκε αμέσως, να ναι καλά! Εγώ όμως ντρεπόμουν για το ντύσιμό μου και της το είπα. 
    «Σώπα μωρέ! Σιγά το πράμα! » είπε εκείνη χαμογελώντας.
Βγήκαμε έξω στο καταπράσινο μπαλκόνι της και εξέτασα τον τρόπο με τον οποίο θα περνούσα στο δικό μου. Δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο, ιδίως για μένα που με πιάνει πανικός όταν βρίσκομαι κάπου ψηλά. Πάσχω από αυτό που λένε σήμερα ακροφοβία. Δεν έπρεπε όμως να δείξω στην γυναίκα ότι ήμουν κανένας δειλός. Ανέβηκα λοιπόν στην άκρη της ζαρντινιέρας της, και στάθηκα εκεί για λίγο αποφεύγοντας να κοιτάξω χάμω. 
    Έπρεπε τώρα να βρώ το τρόπο να κάνω μερικά βήματα στο χείλος της δικής της μεριάς το μπαλκονιού, μετά να κάνω ένα μικρό πηδηματάκι για να ξεπεράσω το εμπόδιο του διαχωριστικού που ήταν ανάμεσα στα δυο μπαλκόνια. Αυτό το πηδηματάκι, όμως για μένα ήταν: ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!  
Πως θα πηδούσα; 
    Ένιωθα την καρδιά μου χτυπάει μέσα στο στέρνο μου σαν αφρικάνικο ταμ ταμ! Κρύος ιδρώτας κυλούσε στην ραχοκοκκαλιά μου. Είχα την εντονότατη αίσθηση ότι το κενό από κάτω μου θα με κατάπινε όπου να ναι.....
Τα όργανα ....αναπαραγωγής μου (πως αλλιώς να τα πω) είχαν εξαφανιστεί και ήξερα ότι αυτό ήταν σημάδι πανικού. Όμως δεν έπρεπε να δείξω το παραμικρό στην ξένη γυναίκα στο μπαλκόνι της οποίας ακροβατούσα.
    «Είσαι εντάξει Χριστόφορε;» ρώτησε λες και κάτι κατάλαβε.
    «Ναι,ναι! Θαύμα!» Είπα εγώ με μια φωνή που έβγαινε με το ζόρι. 
Εκείνη όμως την στιγμή καθώς ταλαντευόμουν στο χείλος του μπαλκονιού της χήρας γυναίκας, με την άκρη του ματιού μου βλέπω τα λευκά μαλλιά του στρατηγού ε.α που μένει ακριβώς από πάνω μου  να περνούν από κάτω για να μπουν στην πυλωτή. 
Με πήρε είδηση αμέσως! Σηκώνει το κεφάλι του και μου λέει  με κείνη την χαρακτηριστική φωνή στεγνή που έχουν οι παλιοί στρατιωτικοί:
    «Τι κάνετε εκεί πάνω κύριε Χριστόφορε;»
    «Να! Εγώ! Θέλ.....»
    «Δε με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας κύριε!» Λέει ο στρατηγός. «Αλλά λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει μεσημεριάτικα κύριε!» Είπε με αυστηρότητα και μουρμουρίζοντας, κουνώντας το κεφάλι του εξαφανίστηκε κάτω από την πυλωτή. 
Στο μεταξύ εγώ είχα σταματήσει εκεί που ήμουν και δεν είχα κάνει ούτε βήμα ακόμη μέχρι το σημείο του πηδήματος, όταν άκουσα από απέναντι από το ψιλικατζίδικο....χειροκροτήματα! Με μεγάλη προσπάθεια έστριψα το κεφάλι κατά εκεί και βλέπω κόσμο να έχει μαζευτεί στην βεραντούλα του καταστήματος και να με κοιτάζουν ενθουσιασμένοι. 
    Κάποιος φώναξε από κει: «Μη ρε κύριε! Δεν αξίζει τον κόπο! Θα φτιάξουν τα πράγματα! Αμαρτία! Τα εγγονάκια σου δεν τα σκέφτεσαι;»
Μερικοί εξακολουθούσαν να χειροκροτούν. Για ποιο λόγο δεν είχα ιδέαν. Μετά έμαθα  πως νόμιζαν ότι έκανα κάτι πονηρό εκεί με την ..ξέρετε τώρα! 
Τέλος πάντως υπό τα χειροκροτήματα και αλλά και τις παραινέσεις να μην προβώ στο απονενοημένο διάβημα αλλά να το σκεφτώ λιγάκι ακόμη, προχώρησα παραπαίοντας, έφτασα στο σημείο του πηδήματος, έκλεισα τα μάτια μου, πήδηξα το μπαλκόνι της χήρας γειτόνισσας και βρέθηκα στο δικό μου.  
    Μόνο που ξέχασα ότι η μπαλκονόπορτα αυτή όταν λείπουμε είναι πάντα κλειδωμένη. Οπότε ούτε από κει μπορούσα να μπω. Κρίμα το πήδημα δηλαδή!
Ξαναπηγαίνω προς το χώρισμα φωνάζω την Καίτη και της ζητάω να μου δώσει το τηλέφωνο της για να πάρω την γυναίκα μου να έρθει από το μαγαζί να μου ανοίξει. Μόλις μας είδαν από το ψιλικατζίδικο απέναντι πάλι χειροκροτήματα. Τώρα είχαμε και οδηγίες: «Όρμα, όρμα, όρμα!» Λες και ήμασταν στο γήπεδο. 
    Μίλησα με την γυναίκα μου στο τηλέφωνο της εξήγησα το πρόβλημα. Σε λίγα λεπτά ήρθε, μου άνοιξε την μπαλκονόρτα και μπήκα στο σπίτι μου επιτέλους! 
Η γυναίκα μου για να ευχαριστήσει την γειτόνισα της είχε φέρει ένα κουτί μπισκότα παραγωγής μας. 
    Πήγε δίπλα χτύπησε το κουδούνι. Η γειτόνισσα άνοιξε. Η γυναίκα μου την ευχαρίστησε και της έδωσε το κουτί με τα μπισκότα, οπότε ακούω την χήρα να της λέει χαμογελώντας: 
    «Μου φέρνεις μπισκότα επειδή πήδηξε ο άντρας σου;» 
Και έσκασε στα γέλια!
Μήπως έκανα κάτι και δεν το ....κατάλαβα;




Είπα σήμερα να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα. Αρκετά σας τάραξα με τα παράξενά μου!


Εύχομαι σε όλες και σε όλους να περάσετε όμορφα όσο δεν θα τα λέμε και να είστε φρόνιμα παιδάκια!  
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία!
Σύντομα θα τα ξαναπούμε!







    


    



56 σχόλια:

  1. Ρε porn-old guy !
    Ρε Γερομπισμπίκη !!
    Ερωτύλε !!

    Και μετά μου κοκκινίζεις σαν Αρσακειάδα όταν διαβάζεις τα δικά μου ! Αλλος πηδά (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) και άλλος στιγματίζεται !

    Και δεν φτάνεις που πήδηξες αλλά της έφερε και γλυκά η γυναίκα σου !!
    Σόδομα και Γόμορα !!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Η ιστορία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σας διαβεβαιώ, μου την είχε πει ο "Χριστό".

    Παρ' όλα αυτά ΠΟΛΥ γέλασα !
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ δοσμένη !!
    Δροσερό το καλοκαίρι σου φίλε ! Όπως η δροσιά που μας χάρισες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γέλασα τόσο πολύ! με την ψυχή μου, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω!
    διάβασα και το σχόλιο του Γιώργου και με αποτελείωσε χα χα χα χα

    να είσαι καλά Χριστόφορέ μου!
    να περάσεις καλά τις μέρες των διακοπών σου!
    εις το επανιδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ Χριστόφορε!
    Σε είδα με το «δροσερούλι σου παντελόνι»..
    και διάβασα το «δεν ξέρω πώς το λένε τι φοράνε οι γυναίκες»
    (μετά από τόσα χρόνια γάμο, δεν το ξέρεις;)!!
    Βάσω στοίχημα, ότι δεν μαγειρεύεις;;
    Χαμογελώ πλατιά και ευχή και από μένα..
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ και ξεκούραση!!!!
    Μόνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό καλοκαίρι να περάσετε καλά και καλή επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τελικά με την καινούρια τηλεόραση
    τι έγινε,βγήκε καλή,έχει καθαρή εικόνα,τι μάρκα είναι?
    Αυτό μας ενδιαφαίρη και όχι η... περιβολή της γειτόνισας.
    Χα,χα,δροσερό το ντύσημο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ανέκδοτο με τον γάτο που μάθαινε στα κεραμίδια το γατάκι πως να πηδά το ξέρεις? Νιαρ ο γάτος νιαρ το γατάκι, νιαρ ο γάτος νιαρ το γατάκι, αλλά γάτα δεν φαινόταν πουθενά! Πέρασε μια ώρα, πέρασαν δυο ώρες νιαρ ο γάτος νιαρ το γατάκι, οπότε γυρνά το γατάκι στον γάτο και του λέει: Aρκετά πατέρα πηδήξαμε απόψε αύριο πάλι! Ετσι και συ Χριστόφορε....
    ---
    Στα άλματα των μπαλκονιών έχω γίνει ξεφτέρι! Ούτε πυροσβέστης...
    Τελευταίως περνώ και απο παράθυρα του μπάνιου!χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα!
    Καλά να περάσετε Χριστόφορέ μου!
    Καλή ξεκούραση...πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα! Πρώτη φορά βλέπω πήδημα με... εξαφανισμένα τα όργανα αναπαραγωγής!!!

    Βρε Χριστόφορε, μήπως απλά να πετούσες την παλιά τηλεόραση; Έτσι κι αλλιώς σκουπίδι είναι... Θα σου μέναν και τα λεφτά!

    Καλό καλοκαίρι! Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες της... Τροχαντηρίτιδας! Πάντα είχα την απορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχαχαχα!!!!Να ´ξερες πόσο πολύ ήθελα να χαμογελάσω σήμερα και τα κατάφερες!!!Καλό καλοκαίρι Χριστόφορε!!!Άντε να γυρίσουμε όλοι μαζί πίσω με το καλό να τα ξαναλέμε!!!Χάθηκα πάλι, αλλά είμαι ακόμα εδώ κι αυτό είναι το σημαντικό!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με χτύπησε η ζέστη στον εγκέφαλο (αν υπάρχει)
    Καλοκαίρι με ήτα…
    Άντε ξανά.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
    Sorry, but….!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΊΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΎΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΔΗ Ή ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΎΜΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ'αυτή την ηλικία αγαπημένε μου Κρις πρέπει ν'ακους τα παιδιά σου. Είναι η εποχή που έχουν πάρει τα ηνία και γνωρίζουν πλέον καλύτερα από σένα. Μιλάω εκ πείρας γιατί τα ίδια έκανα στην μητέρα μου πριν μερικά χρόνια.

    Και πριν τα παιδιά αν θυμάμαι καλά τα ποδάρια σ'εκαναν ό,τι ήθελαν.

    Εναλλακτική λύση θα ήταν βέβαια να είχες μείνει στης κας χήρας και να περνούσατε με όποιο ευχάριστο τρόπο την ώρα σας μέχρι να επιστρέψει η σύζυγος. Ετσι δεν θα είχατε εκτεθεί χωρίς λόγο. Ασε που και τα "όργανα .... αναπαραγωγής" θα ένιωθαν ... (πως να το πω) πιό ..... βολικά.

    Ούτως ή άλλως στα μάτια των γειτόνων η "πράξη" είχε συντελεστεί. Δεν πιστεύω να πήγες και να τους εξήγησες αργότερα. Θεέ μου τι ιδέα θα έχουν γιά σένα!!!

    Συναρπαστική φράση της ανάρτησης "πήδηξα το ...μπαλκόνι... της χήρας γειτόνισσας" (οι τελίτσες προστέθηκαν απ΄τον δαίμονα του ... πληκτρολογίου).

    Επίσης εκεί στο "όρμα" εγώ σκέφτηκα "τη χούφτωσες την χήρα? ... χούφτωστη χούφτωστη"

    Εχω μιά απορία όμως. Η γειτόνισσα είναι Ελληνίδα? Δηλαδή μιλάει καλά ελληνικά? Γιατί αν δεν μιλάει καλά ελληνικά, τότε η φράση που είπε στην γυναίκα σου μπορεί να σήμαινε πολλά. Ενας αλλοδαπός εύκολα θα ξέχναγε μιά τόσηδα λεξούλα όπως το "με" (χιχιχι)

    Τελικά σε καλή μέρα πέρασα απ'το blog σου. Βρήκα απ'το είδος των αφηγήσεών σου που λατρεύω να διαβάζω και το διασκέδασα. Ξέρω πόσο με συμπαθείς και δεν θα θυμώσεις γιά τα παραπάνω πειράγματά μου.

    Ομορφη μέρα να έχεις καλέ μου Κρις και όμορφα βραδάκια με την καινούργια τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τη λαχτάρα μου μη χάσω την έμπνευση δεν πρόσεξα ότι τώρα κολυμπάς σε γαλάζιες θάλασσες (προφανώς)

    Υπέροχο καλοκαίρι να έχεις αγαπημένε μου Χριστόφορε. Η Β. πήγε γιά βουτιές αλλά εγώ έμεινα εδώ στην υγρασία της χώρας του Χουν. Πάντως σου στέλνει τους χαιρετισμούς της κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!! Δε σε πιστεύωωωωωωωωω!!!
    Έχω λιώσει!!!

    GiP - kariatida62 και Mary-Ginger να μη διαβάσουν η χήρα και οι γείτονες, θα βλάψει το προφίλ σου!

    Να 'σαι καλά που μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου, να περάσεις υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστόφορε, η ιστορία σου είναι από εκείνες που ενώ είναι αληθινές μοιάζουν απίστευτες! Η αλήθεια είναι πως διαβάζοντάς την γέλασα με την ψυχή μου :)

    Αν ήμουν πάντως κι εγώ από κάτω, μάλλον θα χειροκροτούσα μαζί με το πλήθος, ξέρεις... για ευνόητους λόγους, χα, χα, χα... Η γειτόνισσα πάντως πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά την επόμενη φορά που θα χρειαστεί, καλό θα ήταν να μην πηδήξεις από το μπαλκόνι, είναι επικίνδυνο σπορ αυτό! Βρες τίποτα άλλο βρε παιδί μου...

    Ειλικρινά με έκανες να ξεσκάσω με την ιστορία σου. Να είσαι καλά Χριστόφορε. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ήθελα να το δω κι εγώ αυτό το πήδημα! από μπαλκόνι σε μπαλκόνι!
    Φοβερός!!

    Εις το επανιδείν!
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ τι λένε;;;;..χι..χι...τα αφηγήθηκες τοσο παραστατικά!!!!! που να ήξερε ο κόσμος απο κατω...!!!!!!σκέφτηκε οταν σε είδε... το φυσιολογικότατο ..που θα σκεφτόταν καποιος που θα σε έβλεπε εκεί..χι..χι..τουλαχιστον στο τέλος το διασκέδασες γραφοντας για όλα αυτά όταν τελείωσε η περιπέτεια..σου... θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα...λές;;;;μπραβο στην γυναικα σου που έφερε τα γλυκά.........εγώ σε εκείνη θα δώσω συνχαρητήρια... χι..χι..για σκέψου να ειχες καμια άλλη;;; γυναικα εννοώ.....να ειστε και οι δυό καλά και καλό ξενιαστο καλοκαιράκι..να περάσεται ...και προσοχή στα μπαλκόνια.......χι..χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι από αυτά που μοιάζουν με ανέκδοτα αλλά είναι κομμάτι ζωής..
    Είδες οι συμπτώσεις τι κάνουν ?χαχα
    Από αυτά που τα διηγείσαι και δεν τα πιστεύουν!!!
    Να είσαι καλά Χριστόφορε και να περάσεις όμορφα στις διακοπές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εμ τι τα θελες και συ τα πηδήματα μεσημεριάτικα!!!!
    εύγε στην κυρά για τα μπισκοτάκια...να ήταν καμια άλλη τον πλάστη θα έφερνε μόνο (στο κεφάλι σου βεβαίως βεβαίως!ΧΑ!)
    Όμορφα να περάσεις Χριστόφορε μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ GiP
    Κοίτα εσύ να τα φτιάξεις με την κυρία εκεί απέναντι στον Χολαργό που την Madame Claudia - Eforia και άσε τα σχόλια περί γερομπισμπικισμού σε μένα μπιμπόγερε!, χαχαχαχα!
    Και να σταματήσεις να είσαι συνεχώς "έξω φρενών" γιατί θα χρειαστείς υγρά φρένων και λεφτά γιόκ εφέντημ!
    Να σαι καλά βρε GiP και Land Rover μαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ
    Λύχνε μου πάλι καλά που δεν χρειάστηκα το φως σου το ρομαντικό να φωτίζει τις δραστηριότητες μου αυτές αφού έλαβαν χώραν υπό το αδυσώπητον φως του Ιουλιανού ήλιου.
    Θα τα πούμε ξανά σύντομα. Σε ευχαριστώ για όλα και περισσότερο για το γέλιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Bitch
    Μόνικα και όμως θα σε εκπλήξω, γιατί παρόλο που είμαι παρόλο που είμαι 40 χρόνια παντρεμένος και έχω και δυο κόρες και έναν γιο ( βεβαίως, βεβαίως) όχι δεν ξέρω πως λέγονται ορισμένα από τα ρούχα που φοράτε σεις οι γυναίκες! Κι όμως είμαι εξαιρετικός μάγειρας. Τα φαγητά μου δε, δεν ακολουθούν συνταγές γνωστές. Μόνος μου δοκιμάζω συνδυασμούς! Η κοτόπιτα μάλιστα μου είναι περιζήτητη!!!
    Δυστυχώς από τον καιρό που φύγαν τα παιδιά μου για τα δικά τους σπίτια δεν μαγειρεύω πια. Τώρα μαγειρεύω ιστορίες εδώ μέσα.
    Εγώ σε καμαρώνω όταν δείχνεις το μεγαλείο τούτου του τόπου Στο έχω ξαναπεί και θα στο λέω πάντα!
    Σύντομα θα τα λέμε πάλι. Δροσιές εύχομαι και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET
    Πατριωτάκι από το νησί του παππού μου σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω σύντομα να τα λέμε έστω και αν χρησιμοποιούμε και μερικές λέξεις παραπάνω.... λακωνικό μου Δελφινάκι! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Frezia
    Χα χα χα χα! Έτσι ε; Περίμενε να πάω να δω τις τεχνικές της προδιαγραφές της.... τηλεοράσεως εννοώ όχι της γειτόνισσας χα χα χα
    Είσαι τρομερή Φρέζια μου!

    Το δροσερό μου ντύσιμο
    είναι για τα μπαλκόνια
    για να πηδάω άνετα
    όταν δεν έχει χιόνια


    Ορίστε με έκανες κι έφτιαξα ένα τετράστιχη! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ kariatida62
    χα χα χα Ωραίο το γατάκι!
    Μα δε μου λες εσύ γιατί πηδάς μέσα από τα παράθυρα του μπάνιου; Είναι μήπως ένα είδος γιόγκα;
    Δηλαδή πριν κάνω το μπάνιο μου να κοιτάω έξω από το παράθυρο να δω αν είναι κανείς έτοιμος να μπουκάρει με άλμα; χα χα χα Τι μανία κι αυτή! Μοντέρνα πράγματα μας έφερε το ΔΝΤ! χα χα χα!
    Γεια σου Tida Finestro -Saltadora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Γιώργος
    χα χα χα χα Ναι ρε Γιώργο είναι πήδημα εσωτερικής καύσεως ....που λένε
    Χαίρομαι που σε μόρφωσα σχετικά με την Τροχαντηρίτιδα. Συγκινούμαι ιδιαίτερα όταν γίνομαι χρήσιμος στους νέους ιδίως σε ότι αφορά ιατρικούς όρους! Λέω μάλιστα να κάνεις και μια ανάρτηση με το θέμα αυτό.
    Πολύ ρομαντικό! Τώρα έχω δακρύσει!

    Θα πάρω ένα τροχαντήρι
    και θα γιομίσω το ποτήρι
    κι αν έρθει κανείς να σπείρει.
    θα τον κεράσω φρέσκια γύρη

    Τι κάθομαι πάλι και γράφω. Είναι από την συγκίνηση. Θα περάσει!
    Θα είμαστε σύντομα πάλι παρέα. Φρόνιμα όμως ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ porcupine
    Εσύ κορίτσι μου είσαι αυτό που λέγαμε... δεν θυμάμαι πια σε ποιο μάθημα: «Εντός και επί τα αυτά!»
    Μελαγχολική σε νιώθω!
    Όταν μαζευτούμε με το καλό θέλω να ξαναδώ το ζωηρό μικράκι σκαντζοχοιράκι που γνωρίσαμε. Εντάξει;
    Αλλά και πάλι να ξέρεις ότι και να μην σε βλέπουμε συχνά ξέρουμε ότι είσαι εκεί. Πράγματι είναι σημαντικό αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Bitch
    Mα Μόνικα μου είναι και το θηλυκό!
    Η Καλοκαίρη.
    I like it!
    Ωραίο για όνομα για μυθιστόρημα!
    «Η κυρία κυρία Καλοκαίρη ζήτησε από τον μπάτλερ να φέρει λίγο από το παλιό γαλλικό κονιάκ για τον λοχαγό!»
    Μπορεί να το χρησιμοποιήσω σε κάποια ιστορία!! χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Mary-Ginger
    Με έχεις κάνει να σκάσω στα γέλια με το "τρελό" σου σχόλιο. Είσαι απίθανη! Όσο για τα όργανα εκείνα μερικές φορές καλό να είναι να γυρίζουν για λίγο στην πηγή τους να παίρνουν δυνάμεις! χα χα χα
    Μα είναι δυνατόν να θυμώσω; Μπορεί κανείς να θυμώνει κλαίγοντας από τα γέλια;
    Η γειτόνισσα; Ελληνίδα! Ελληνιδότατη!
    Ξέρω ότι σου αρέσουν αυτού του είδους οι αφηγήσεις αλλά βλέπεις εμένα με τραβάει πολύ το παράξενο. Αλλά για χάρη σου θα κάνω διαλείμματα .....φυσιολογικότητας,
    Τους ασπασμούς μου σε άπαντες εκεί στην χώρα του Χουν.
    Όχι δεν κολυμπάω ακόμη σε γαλάζιες θάλασσες. Αν και μένα με τραβάει το πράσινο του βουνού.
    Με διασκέδασες αφάνταστα με το φοβερό σου χιούμορ. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Mary
    Δεν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο με ικανοποιεί αυτό που γράφεις:
    «μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου...»
    Όσες και όσοι αναφέρεις, όταν επιστρέψω θα ....τιμωρηθούν αυστηρά. Αφού φαντάσου ότι αποφάσισα να περάσω όσες μέρες θα λείπω, με το να σκέφτομαι τι ποινή θα τους επιβάλλω! χα χα χα
    Δροσιές και χαμόγελα πολλά εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ teleytaios
    Πολύ χάρηκα που σε διασκέδασε η ....περιπετειούλα μου εκεί πάνω στο χείλος του μπαλκονιού .....χα χα χα χα
    Πάντως έχεις δίκιο. Θα πρέπει να σταματήσω αυτήν την τρέλα με τα μπαλκόνια πια....Γέρασα! Δεν είναι δυνατόν να επιζητώ το χειροκρότημα πηδώντας...στην ηλικία μου.
    Θα μπορούσα ας πούμε να σχοινοβατώ σε απόμερα μέρη. Να μη γίνομαι και ρεζίλι στις γειτονιές και να μου φωνάζουν οι ψιλικατζήδες "'ορμα! όρμα!
    χα χα χα
    Καλό σου βράδυ φίλε μου που με τιμάς με την παρουσία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Sweet truth!
    Η επανάληψη του πηδήματος αυτού...κοστίζει. Είναι ακριβό θέαμα! Αλλά για τους φίλους και φίλες μπορεί να το τραβήξω σε βίντεο και σας το στείλω! χα χα χα (Δεν έχω αποφασίσει αν θα το δίνω δωρεάν ή αν θα το πουλάω,τώρα με την κρίση μάλιστα!!)
    Εις το επανιδείν συντόμως! Με θερμές (ή μάλλον με τέτοια ζέστη) με δροσερές ευχαριστίες και ευχές πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Ρούλα - Σμαραγδένια
    Ρούλα μου, πράγματι το διασκέδασα αφάνταστα γράφοντάς το. Και ξέρεις; Όταν γράφεις κάτι που σου έλαχε εσένα μοιάζει να είναι εύκολο να το περιγράψεις στο χαρτί που λένε. Αμ δεν είναι όμως!
    Ε! Με την γυναίκα μου σαράντα χρόνια τώρα αλλά με την γειτόνισσα πάνω από 28 χρόνια πόρτα- πόρτα και φίλος με τον μακαρίτη τον άνδρα της θα ήταν δύσκολο να συνέβαιναν αλλιώς τα πράγματα.
    Ναι δίκιο έχεις...θα προσέχω τα μπαλκόνια. χα χα χα χα
    Να μου φιλήσεις τον πρωτομάστορά σου με τα αριστουργήματά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ Δέσποινα Γιαννάκου
    Δέσποινα μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε βλέπω!
    Πράγματι η ζωή καμιά φορά φτιάχνει ιστορίες πιο αστείες ή και πιο τραγικές από τα μυθιστορήματα ή τις ταινίες!
    Ελπίζω ότι σύντομα με την επιστροφή μου θα τα λέμε και πάλι!
    Να είσαι καλά Δέσποινα! Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ ElenaG
    Δίκιο έχεις! Τι ταθελα τα άλματα καλοκαιριάτικα μέσα στο λιοπύρι;
    Τον πλάστη; Ευτυχώς που τον έχει στο μαγαζί! χα χα χα χα
    Εύχομαι να περνάς όμορφα όπου και να βρίσκεσαι και να χαμογελάς.
    Και ξέρει κάτι; Το χαμόγελο δεν είναι τελικά κάτι "φτηνό"! Είναι το πιο όμορφο δώρο, το πιο ακριβό, που μπορώ να δω στο πρόσωπο κάποιου. Ένα λουλούδι είναι !
    Πολύ το "ρομαντικοποίησα" μου φαίνεται! Αλλά δεν πειράζει.
    Θα τα πούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είδα και'γω το "πηδώντας" και είπα πάει χάλασε και ο Χριστόφορος!

    Σε πιστεύω όμως ότι ούτε καν γνώριζες πως λέγεται το νεγκλιζέ της Χήρας!

    Την επόμενη φορά που θα πηδήξεις εύχομαι το σύστημα αναπαραγωγής να βρίσκεται στη θέση του:))


    Καλά να περάσεις εύχομαι και από μένα πολλά δροσερά μυρωδάτα να σε συνοδεύουν:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θα σαλτάρω θα σαλτάρω το μποξεράκι να σου πάρω!!!χιχιχιχιχιιχιχιιχιχιχι!
    έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @zoyzoy
    Καχύποπτ πλάσμα τς τς τς! Ο Χριστόφορος να χαλάσει; ΠΟΤΕ!!!
    χα χα χα
    Σε ότι αφορά το σύστημα αναπαραγωγής δυστυχώς όποτε βρίσκομαι στα ψηλά παθαίνει αυτήν την....εξαφάνιση απο προσώπου γης. Στα χαμηλά υψόμετρα τα πάει καλύτερα. Είναι θέμα κατασκευής!
    Θα στέλνω κι εγώ τα ανάλογα μυρωδάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ.SUNSET
    Δελφινάκι μου δεν εννοώ τίποτα το μυστηριώδες. Οι ευχές σου είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες και τιμητικές. Απλώς ήθελα να πω ότι θα επιθυμούσα -αν δεν είναι έξω από τις συνήθειες σου- να γνωρίζω την άποψή σου για ότι διάβασες. Με δυο λογάκια. Όποια και να είναι αυτή. Αυτό μόνο. Τίποτα άλλο. Αν και μόνο το πέρασμά σου απο δω είναι ήδη υπεραρκετό. Να είσαι βεβαιη γι αυτό!
    Να έχεις μια όμορφη μέρα και πάλι σε ευχαρσιτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @MAMOYNI
    Τι έγονες εσύ βρε διαολάκι; Σε περιορίοζει εκείνη η σκληρή αφεντικίνα σου;
    Θέλεις και ξένο μποξεράκι τώρα; Τι έγινε απέκτησες και διαστροφές ανθρώπινες; Σε χαλάσαμε κι εσένα με μας που σε βάλανε να κάνεις παρέα.
    Να μεταφέρεις στην αφεντικίνα σου την οργή μου που σε βάζει να γράφεις στίχους αντί να σε αφήνει να τιτιβίζεις αμέριμνο και να πηδάς στα κλαδιά των δέντρων!
    Μη το ξεχάσεις αυτό γιατί θα έχουμε άλματα την επόμενη φορά και όχι από θέση ακροφοβική! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα πηδήξω πατεράκη μ' θα σε δω παλληκαράκη μ'!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ kariatida62
    Seniora Tida. Prota esi stelni edo povera Grecia los Mamounios. Meta esi vieni edo ke pidai padre mikro (pateraki) ke meta esi teli di emena palikaraki!
    Ola diskolo! Zesti poli Atina! Den pidai tora. Mono balkoni ama lahi alla me pytzama mono!

    Stile mamouni se kladia na vri mamounena gia zevgarossi kakomiro!

    Muchos Besos!!
    Palikar Akis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι να μη σου βγει το όνομα σ αυτή τη ζωή! Πήγαινε να τους πείσεις ότι ουδεμία σχέση έχεις με το...φόνο! Τώρα ότι κι αν πεις, ότι κι αν κάνεις, κατοχυρώθηκε! Υπάρχουν αυτοί που θα βεβαιώσουν ότι σε είδαν να περνάς από το μπαλκόνι της χήρας στο δικό σου με το φανελάκι..! Ακόμα κι εγώ σε..υποπτεύομαι...!!!!!!!!!

    Να περάσεις καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χαχαχαχα!καλή εβδομάδα και καλές διακοπές!σ'έχασα λίγο..!αλλά τώρα είμαι πίσω στην έδρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Ρεγγίνα
    Ευρισκόμενος εκτός λειτουργίας εγώ για λίγες μέρες μόλις είδα το σχόλιό σου.
    Αφού κι εσύ με υποπτεύεσαι την πάτησα αγρίως. Πως θα έρθω πίσω στην αυλή τώρα! Αλλά φαντάζομαι στο τέλος θα με πιστέψεις!
    Θα τα πούμε σε λίγες μέρες που θα γυρίσω σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ Phantomas
    Εσύ γύρισες εγώ φεύγω αλλά μη φανταστείς τίποτα μεγάλο διάστημα. Ισα- ίσα να ανασάνω μια σταλιά άλλον αέρα!
    Να είσαι καλά και φρόνιμα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ανάσαινε...!!γιατί μας περιμένει βαρύς χειμώνας!
    αναντίρρητα φρόνιμα!:P:P:P:P
    χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ Phantomas
    Ευτυχώς που υπάρχει υπολογιστής εδώ! Δεν διαθέτω εκείνο το....της ποδιάς. Πως το λέτε;

    Για να ανασάνω θα βοηθούσε η δια μέσου διαδικτύου αποστολή ενός ανάλαφρου δροσερού αρώματος!
    ΣΗΜ: Δίδαξέ με:
    Τι σημαίνει το P: ;

    Είμαι ανίδεος από αυτά!
    Από δροσερά αρώματα όμως τα είμαι εξπερ! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλό μήναα αρχικά!
    το της ποδιάς λέγεται λάπτοπ!
    σου στέλνω το άρωμα του γιασεμιού..είναι αγαπημένο!
    το :P
    σημαίνει φατσούλα που χαμογελάει!χαχαχα!
    κάθε μέρα κάτι μαθαίνουμε!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Α χα χα χα έχω ξελιγωθεί στα γέλια, σαν να έβλεπα μπροστά μου μια ταινία, αλλά με το ντουπ νόμιζα ότι προφανώς θα έσπασε η τηλεόραση που κατεβάσατε κάτω.

    Α χα χα πάντως είχε καλό τέλος και για εσένα Χριστοφορε και για την χήρα που στο τέλος κι αυτή γλυκάθηκε.

    Με γεια την τηλεόραση! Εγω έχω την κόρη που συμβουλεύει... τις έχω πει ότι η μαμά μου πέθανε από καιρού!!! χε χε χε κι άμα πάει να αρχίσει ξανά, της το υπενθυμίζω.

    ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΩΡΑΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @ Phantomas
    Καλομήνα και σε σένα! Σε ευχαριστώ δε ιδιαίτερα για τις χρήσιμες πληροφορίες.
    Εκείνο το άρωμα του γιασεμιού θα μου φέρει πολλές αναμνήσεις από την Αφρική και τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια! :Ρ
    Να είσαι καλά πάντα! : και πάλι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @ Evie
    Χα χα χα πολύ ωραίο το κόλπο με την κόρη σου! Αλλά περισσότερο μου άρεσε το σατανικό σου :«χε χε χε» !
    Η ζωή καμιά φορά φτιάχνει τις πιο αστείες, τις πιο δραματικές, η και τις πιο ερωτικέ, ή ακόμη και τις πιο τρομακτικές ιστορίες που η ούτε η κινηματογραφική φαντασία δεν μπορεί να συναγωνιστεί.
    Ποιος σεναριογράφος θα μπορούσε ας πούμε να φανταστεί την επίθεση στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης με αεροσκάφη επιβατικά!

    Υ.Γ Μου άρεσαν πολύ αυτά που παρουσιάζεις στην χθεσινή σου ανάρτηση. Τι απίθανα πράγματα αλλά και πόσο προσιτά με λίγη προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το γέλιο που έκανα δεν λέγεται. Σε διάφορα ταιριάζουμε. Δεν αποχωρίζομαι και εγώ εύκολα, ρούχο που με βολεύει. Για καμιά 20 χρόνια, μην πω περισσότερα έχω ένα φόρεμα μπουρνούζι στη Ζάκυνθο και πηγαίνω πάντα σ' αυτό στην πλάζ. Στην επαρχία ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Την καημένη δεν μπορεί να πάρει κάτι καινούργιο; Εδώ δεν μπορώ να πάρω ένα ..... της ποδιάς για να το έχω μαζί μου και να μη χάνω τις ωραίες σου ιστορίες.
    Πάντως θα σε συμβούλευα και εγώ σαν τα παιδιά σου, να μην επιχειρήσεις ξανά, πηδήματα σε ξένα μπαλκόνια. Ρεζίλι γίναμε!!!! χα χα χα
    Γιατί νομίζω ότι το :Ρ σημαίνει σου βγάζω τη γλώσσα; Το φαντάστηκα ή μου το έχουν εξηγήσει έτσι; Δεν θυμάμαι γιατρέ μου.
    :)) προσωπάκι που γελάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ούφ, μισό το άφησα το σχόλιο.
    Ο Γάτος είναι επτάψυχος γι' αυτό πηδάει εδώ και εκεί. Και επι πλέον δεν παθαίνει τροχαντιρίτιδα απο τα πηδήματα. Καλά άσχετο, εσύ την έπαθες απο το τροχάδην!!!!!!
    -:ΡΡΡΡ & -:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ marimar
    4 πιπι με & με παύλα με άνω κάτω τελείες και τρια προσωπάκια που γελάνε τα κάναμε μαντάρα εδώ μέσα. Οχι τροχαντηρίτιδα θα πάθω Τρέχα-Ακη-Ρινίτιδα μετα σκολιώσεως, αριστεράς μοίρας 45 μοιρών και της κακής αιμάτωσης της ανω κοιλιακής αορτής κατά την διάβασή της ανάμεσα από την μέση κοιλία στην κάτω δεξιά καμπή του παχέως εντέρου παρεμποδίζοντας την κίνησιν στα σημεία που η τροχαία έχει θέσει νιτρικά άλατα για να θεραπευθεί το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που τρέχει χωρίς φρένα στα φρενοκομεία!
    Ελπίζω να έγινα σαφής...επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σου στέλνω με δυο καλούς κυρίους ένα πουκαμισάκι δώρο. Σε λευκό το βρήκα, δεν πειράζει που κουμπώνει πίσω ε; Επιπλέον έχει πολύ μακριά μανίκια. Μην ανησυχήσεις, είναι τρέντυ και αυτά. Τα κάνουμε χιαστί μπροστά, δένουμε φιόγκο-κόμπο πίσω. Θα στα φτιάξουν όλα οι καλοί κύριοι. Ελπίζω να σου παραδοθεί πριν σπάσουν τελείως τα φρένα.
    Έγινα σαφής; Απολύτως!!!!

    Υ.Γ. Δεν σου ξαναστέλνω χαμογελαστά ανθρωπάκια, έχουν κακή επίδραση στα νιτρικά άλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή